Yüksek yargıyı tanıyan yok ! Yargıtay’ın Man Adası kararı da boşa çıktı

yargıtay açılış
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Man Adası davalarında Mahkeme Hakiminin Yargıtay’ın Bozma ilamlarına direndiğini paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından Man Adası davasından yeni bir gelişmeyi aktardı

Çelik “İstanbul Anadolu 20. Asliye Hukuk Mahkemesinde az önce görülen MAN Adası davalarında; Mahkeme Hakimi almış olduğu talimatlar ve hukuksuzluk yapma iradesi çerçevesinde Yargıtay’ın Bozma ilamlarına direndi! Erdoğan ne kadar baskılarsa baskılasın kazanan @kilicdarogluk olacak..” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kasım 2017’de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu, kardeşi, eniştesi, dünürü ve eski özel kalem müdürünün vergi cenneti olarak nitelenen Man Adası’ndaki off-shore şirketine 2011 yılında 18 milyon dolar gönderdiğini iddia ederek swift mesajları ve dekontlar göstermişti. Erdoğan ve yakınları, bu konuşmanın ardından Kılıçdaroğlu’na üç ayrı tazminat davası açmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver