2023 seçimleri için “100 yıllık hesaplaşma demişti”! Tahir Büyükakın Sevr’i kastetmiş

tahir büyükakın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptığı konuşmasındaki “yüz yıllık hesaplaşma olacak” sözlerinin çarpıtıldığını savundu. Büyükakın, “Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkma mücadelesinden alıkoymak için mücadele eden Sevr heveslilerini ve onlarla beraber çalışanları da çok çok iyi biliyoruz. Bizim 100 yıllık hesabımız onlarladır” dedi.

AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 4 Şubat’ta Çayırova’da düzenlenen Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna işaret edip “yüz yıllık hesaplaşma olacak” ifadesini kullanmıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı AK Partili Tahir Büyükakın, gündem olan sözleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, toplantıda ifade ettiği sözlerinin bağlamından kopartılarak çarpıtıldığını savunan AK Partili Büyükakın, “Bizim hesaplaşmamız ancak ve ancak müstevliler ve şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle bir tutanlarla olur! Bağlamından kopartılarak çarpıtılan konuşma, benzerlerini başka vesileler ile başkaca toplantılarda da defalarca yaptığım; birilerinin ‘Sevr’ özleminin hiç bitmediğini vurguladığım, Türkiye’ye yönelik saldırıları anlattığım konuşmalardan biridir” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir