7. Nilüfer Caz Festivali için geri sayım başladı

nilüfer caz festivali
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

7. Nilüfer Caz Festivali, 23 Haziran Perşembe akşamı Balat Atatürk Ormanı’nda, Ferit Odman, Nükhet Duru ve Pow Trio konseri ile başlayacak. Festival bu yıl, Birsen Tezer, DJ Amir-Jazzanova, Burhan Öçal’s Jazz Dream, Yazz Ahmed, Taksim Trio, Sarp Maden, Deniz Tekin, Elif Sanchez, Deniz Taşar, Umut Uslusoy Band, Saynur Eren, Süreyya Soyak Trio gibi isimleri ağırlayacak.

Festivalde, 14 konserin yanı sıra, yetişkin ve çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler de yer alacak. Balat Atatürk Ormanı, Atlas Köy ve Akçalar göl kıyısı gibi alanlarda yapılacak festival, “2022 İklim Yılı” yaklaşımından ilham alarak tasarlandı. Festival aynı zamanda, iklim değişikliğinin etkilerini hafifletmek ve daha yaşanabilir, yeşil bir dünya yaratmak için adım atma yolunda iklim krizi, doğa, etki, kolektivizm, adaptasyon gibi kavramlara dikkat çekecek.

‘KÜLTÜR-SANAT VE İKLİM’ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yan etkinlikler kapsamında, atık malzemelerden çalınabilir ses heykelleri üretmeyi hedefleyen “Buluntu Sesler”, çocuklara yönelik “Çevremize Kulak Verelim” ses atölyesi ve “Kültür-sanat ve İklim” başlığı altında bir panel gerçekleştirilecek.

Biletleri biletinial.com’da satışa sunulan 7. Nilüfer Caz Festivali, 3 Temmuz 2022’ye kadar devam edecek.



Bu Yazıya Tepki Ver