700 kilometreden gelip saldırdılar

araba
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da yaşayan yabancı uyruklu bir aile, Şanlıurfa’da akrabaları olan aile ile sosyal medyada tartıştı. Konyalı aile 700 kilometrelik mesafeden gelerek M.E.’nin aracının lastiklerini patlatıp, camlarını kırdı

Konya ve Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan yabancı uyruklu iki akraba ailenin aşirete ait whatsApp grubundaki tartışması, 700 kilometre uzaklıkta kötü sonuçlandı. Edinilen bilgiye göre önceki gün Konya ve Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan yabancı uyruklu akraba iki aile, aşiretlerine ait WhatsApp grubunda laf dalaşına girdi. İddiaya göre, laf dalaşının ardından taraflar birbirlerine hakaret etti. Konya’dan araca binen  A.A., N.E., H.A., İ.M., A.A. ve A.E., tartıştıkları akrabaları M.E.’nin yaşadığı Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitti. Tartıştıkları M.E.’yi bulamayan 6 kişi aracının lastiklerini patlatıp camlarını kırdı. Polisin kovaladığı şahıslar, Konya’ya dönerken Suruç ilçesinde yakalandı.

Emniyete gitmeden önce yaşadıklarını anlatan M.E., “Saat 11.00 civarı evimde uyuyordum, sesler duydum. Dışarı çıktığımda aracıma zarar verildiğini gördüm. Kim olduklarını bilmiyorum. Polise haber verdim, 1 saat geçmeden şahısların yakalandığı söylendi. Türkiye Cumhuriyetine, Türk polisine ve Ceylanpınar Asayiş Büro ekiplerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver