Nişantaşı’nda olaylı gece

NİŞANTAŞI’NDA OLAYLI GECE
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Ayşe Akın ile iş insanı Tufan Doğan nişan törenlerinin ardından eğlenmek için gittikleri mekanda karşılaştıkları Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile gerginlik yaşadı. Ayşe Akın’ın yanağını okşayan Kırmızıgül’e, “Sen kimsin?” diyerek çıkışan ve yakasına yapışan Doğan, tokat attı. İkiliyi mekan çalışanları ayırdı.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan genç oyuncu Ayşe Akın, iş insanı Tufan Doğan’la nişanlandı. Nişan töreninin ardından çift, Nişantaşı’ndaki bir mekana eğlenmeye gitti. Tufan Doğan ve Ayşe Akın, lavaboya gidecekleri sırada aynı mekanda eğlenen Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ile karşılaştı.

AKIN’IN YANAĞINI OKŞADI

Kırmızıgül önceden tanıdığı Ayşe Akın’ı görünce yanağını okşadı. Akın, nişanlısı Doğan’a, “eskiden tanıdığım biri” diyerek olayı soğutmaya çalıştı. Akın’ı oturdukları masaya götüren Doğan, kendine hakim olamayarak Mahmut Kırmızıgül’ün yakasına yapışarak, “Sen kimsin” diyerek çıkıştı.

TOKATLAYARAK YERE DÜŞÜRDÜ

Kırmızıgül “Ben Mahsun Kırmızıgül’ün oğluyum” deyince, Tufan Doğan bar taburesi üzerinde oturan Mahmut Kırmızıgül’e tokat attı ve sandalyeden düşürdü. Araya mekan çalışanlarının girmesiyle olayın yatıştırıldığı iddia edildi.
__________________________________________________________________________________



Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir