AB’den gelen cevaba gözyaşlarıyla tepki

demet akalın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manavgat’taki başlayan yangında kendiside zarar gören Demet Akalın’ın Avrupa Birliği’ne çağrısı yankı buldu. Twitter paylaşımı sonrasında Akalın, cevaba karşı gözyaşlarını tutamadığını belirtti.

Türkiye’de orman yangınları sürerken ünlülerin çağrıları da gündem olmaya devam ediyor. Şahan Bakar’ın sürekli olarak canlı yayın yapması, Nilgün Belgün’ün paylaşımları ve son olarak Demet Akalın’ın Avrupa Birliği’ne çağrısı yankı buldu.

Twitter’den paylaşım yapan Akalın, “Helikopter kiralama şirketi bulduk bürokrasiye takılıyoruz? Ne yapalım? Ne edelim” sorusunu sordu.

Bunun üzerine AB Türkiye Delegasyonu twitter hesabından Demet Akalın’a cevap geldi. Özel olarak verilen cevapta şu cümlelere yer verildi: “Selamlar Demet Hanım, Hırvatistan uçağı TR hava sahasına girmiş bulunuyor ve 19: 30’da görev için belirlenen Alanya-Gazipaşa havaalanında olması bekleniyor.

İspanya’dan gelecek uçaklar da bugün yola çıktılar ve yarın öğle saatlerinde görev havaalanına varmalarını bekliyoruz.”  Akalın da karşılığında, “Ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Sinirlerim altüst ve bunu hiç unutmayacağız teşekkürler. Ağlayarak teşekkür edebiliyorum” ifadelerini kullandı.



 

Bu Yazıya Tepki Ver