Açtığı kutudan Soylu’nun ismi çıktı ! Fethullah Gülen isim isim teşekkür etmiş

süleyman soylu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, “Kılıçdaroğlu, ‘Pensilvanya ile bir diş muayenesinde konuşmadım desin” diyerek seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hem 8 yıllık bir ilanın yeniden gün yüzüne çıkmasına vesile oldu hem de o listede adı çıktı.

2013 yılında, henüz 17-25 Aralık operasyonlarının başlamasının hemen öncesinde, geçirdiği rahatsızlık sonrasında 12 saat hastanede kalan terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in, rahatsızlığı sebebiyle kendisini arayan; dost ve yakınları aracılığıyla şifa dileklerini iletenlere bir ilanla ettiği teşekkür, gazetelerde yayınladıktan 8 yıl sonra yeniden gündem oldu.

thumbnail
İlgili Haber
Süleyman Soylu’nun “Dişçide Pensilvanya’ya telefon” iddiasındaki dişçi, Soylu’nun danışmanı mı?

İki farklı sayfa olarak tasarlanan ilanın bir sayfasında iş dünyasından isimlerle, çeşitli cemaat ve tarikat önderleri ile yazarlar yer alırken diğer sayfasında siyasetçiler ve medya yöneticileri ve gazete temsilcileri yer aldı.

LİSTEDE YOK YOK !

İlanda dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset, iş ve medya dünyasından çok sayıda isim yer alıyor. Listede AK Parti’den Bülent Arınç, Ali Babacan, Faruk Çelik, Erdoğan Bayraktar, Ahmet Davutoğlu, Sadullah Ergin, Taner Yıldız, Binali Yıldırım gibi dönemin pek çok ağır topu yar alırken, CHP’den Erdoğan Toprak ve Gürsel Tekin, MHP’den Oktay Vural, BBP’den Mustafa Destici, BDP’den Sırrı Süreyya Önder ile Bağımsız milletvekili Ahmet Türk‘ün adı da yer aldı.



KILIÇDAROĞLU YOK, SOYLU VAR !

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, “Kılıçdaroğlu, ‘Pensilvanya ile bir diş muayenesinde konuşmadım desin” diyerek seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, dönemin “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı” sıfatıyla kendisine listede yer bulurken, Fethullah Gülen’in en revaçta olduğu, devlet katında kabul gördüğü dönemde yayınladığı listede Soylu’nun iddiasının aksine Kılıçdaroğlu’nun ismi yer almadı.

ALİ TARAKCI HATIRLATTI

Listeyi gündeme getiren ise gazeteci Ali Tarakcı oldu.

Bu Yazıya Tepki Ver