Afiş savaşlarından ilginç görüntü

afiş
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Selçuk ilçesinde CHP’nin astığı “Tek adam rejimine son” afişinin üstüne AKP Gençlik Kolları Recep Tayyip Erdoğan’ın posteri astı. İkisi birleşince ortaya görenleri gülümseten bir tablo çıktı. Afişin haber olmasının ardından kimliği belirsiz kişiler tahrip etti.

Selçuk CHP İlçe Örgütü 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yürütülen çalışmalar çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi’nde, üzerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Cumhuriyetimize sahip çıktığın için teşekkürler Efes Selçuk… 28 Mayıs’ta tek adam rejimine son” yazılı afişini astı.

ÜZERİNDE ERDOĞAN’IN POSTERİ YER ALDI

Aynı yere AK Parti Gençlik Kolları üyeleri de Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir posterini astı. İki partinin astığı poster ve afiş birleşince, görenleri önce şaşırtan sonra gülümseten bir görüntü ortaya çıktı. Birçok vatandaş bu ilginç tablonun fotoğrafını çekerek ölümsüzleştirdi.

SÖZCÜ HABERLEŞTİRİNCE AFİŞİ KESTİLER

Ortaya çıkan görüntünün haberinin yer almasından sonra kimliği belirsiz kişiler afişi tahrip etti.

CHP’nin astığı afişin alt kısmında yer alan “28 Mayıs’ta tek adam rejimine son” yazılı bölüm kesildi. Bu durumu haber alan CHP Gençlik Kolları Başkanı Mithatcan Durur ile arkadaşları, kesilen afişi yenisiyle değiştirdi.

“YAPANLARI TAHMİN EDEBİLİYORUZ”

SÖZCÜ’ye konuşan CHP Gençlik Kolları Başkanı Mithatcan Durur şunları söyledi:



“Astığımız afişin üzerine dün sabah saatlerinde posteri asmışlar. SÖZCÜ’de haber olunca, altındaki bölümü kesmişler. Birçok yerdeki afiş, pankart ve çıtalamalarımızı kırıp tahrip ediyorlar. Bunlara gerek yok. Kaybedeceklerini anladılar bu yollara başvurmaya başladılar.

Bunları CHP Selçuk İlçe Örgütü adına kınıyorum. Bunların yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. 4-5 gün sonra seçimler bitecek, hepimiz yüz yüze bakacağız. Birbirimizden alışveriş yapıp, selamlaşacağız.

Yapanları bilmiyoruz, ama tahmin edebiliyoruz. Daha önce de yaparken yakaladıklarımız var. Kesinlikle onların yaptığını düşünüyoruz. Polise herhangi bir suç duyurusunda bulunmaya gerek duymadık, gerginliğe gerek yok. Onlar yırtmaya devam etsin biz de yenilerini asacağız.”

Bu Yazıya Tepki Ver