Akşener’den sosyal konut çıkışı: “Hayrettin Karaman’dan değil ama bu işi iyi bilenlerden fetva alın. Dini olarak da, mali olarak da yanlış”

meral akşener grup toplantısı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal konut projesine ilişkin olarak, Hayrettin Karaman’dan değil ama bu işi iyi bilenlerden fetva almalarını tavsiye ediyorum. Dini olarak da yanlış, mali olarak da yanlış. Neyi aldığını, ne kadar ödeyeceğini bilmek zorunda vatandaş. yorumunu yaptı.

Akşener, Ankara Keçiören’de konuştu. Akşener, “Çok güzel pankartlar var ama en çok ‘Muhteremler azıcık susun’ olanını beğendim.  Cenabı Hak bizleri size yalan söyleyenlerden eylemesin, bizleri sizi orta yerde bırakıp zenginlerin peşinden, beşli çetelerin peşinden koşanlardan eylemesin. Bu dükkânlara ben niye gittim? Birbirinize düşman edildiniz, birbirinizin karşısına diktiler sizleri.  El ele verip harami düzeni demokrasiyle sandıkta attaya göndermek üzere yola çıktık.” dedi.

Akşener şu ifadeleri kullandı:

“Bugün bir hanımefendi bana dedi ki,  siz bunları emekli mi edeceksiniz yoksa EYT’li mi yapacaksınız, ben de dedim ki EYT’li yapacağız.

EYT’lilerin çektiği o acıyı azıcık bu abiler görsün istiyorum.  Kur korumalı mevduatla 75 milyar lira ödendi. 75 milyar lira cebinizden gitti. 75 milyar lira nasıl gitti? Türkiye’nin her türlü borcunu altın, dolar, Euro ile yaptılar.  Seçime doğru gidiyoruz. Abiler sosyal konut projesi ortaya koydu. Mantık olarak doğru ama anlatılmayan bir yanı var. Ne kadar ödeyeceğiniz belli değil.  Hayrettin Karaman’dan değil ama bu işi iyi bilenlerden fetva almalarını tavsiye ediyorum. Dini olarak da yanlış, mali olarak da yanlış. Neyi aldığını, ne kadar ödeyeceğini bilmek zorunda vatandaş.”



Bu Yazıya Tepki Ver