Ali Koç: “En az 3 transfer…”

ali koç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Helsinki maçının ardından gündeme dair açıklamalar yaptı. Samatta’yı FFP nedeniyle kadroya yazamadıklarını vurgulayan Ali Koç, transfer çalışmaları ile ilgili sorulan soruyu, “Transferde rahat olun, bu tesadüfi bir sessizlik değil. İnşallah en az üç, hesabı kitabı doğru yapabilirsek dört transferimiz olacak” şeklinde yanıtladı.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe , kendi sahasında HJK Helsinki’yi Muhammed Gümüşkaya’nın attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, en memnun olduğu konunun topu çabuk geri almaları ve inançlı bir takım olmaları olduğunu belirtti. Daha yolun çok başında olduklarını vurgulayan Başkan Koç, şu ifadeleri kullandı:

“İNŞALLAH CİDDİ BİR ŞEYLERİ YOKTUR”

”Sistem yavaşça kuruluyor. En memnun olduğum konu ise topu çabuk geri almamız, üçüncü bölgede geri almamız, daha inançlı bir takım olmamız. Daha yolun çok başındayız, bu sistemin henüz oturmamış hali. Kampı kazasız, belasız, sakatlıksız atlattık derken; arka arkaya üç önemli oyuncumuz, Adana Demirspor maçında Serdar, bugün de Novak ve İrfan… İnşallah ciddi bir şeyleri yoktur.”

“HESABI KİTABI DOĞRU YAPABİLİRSEK DÖRT TRANSFERİMİZ OLACAK”

“İnşallah hesabı kitabı doğru yapabilirsek dört transferimiz olacak. Daha Adana Demirspor maçı başlamadan yıpratma kampanyası başlatıldı, kimin başlattığını görüyoruz. Dün bir forma açıkladık, ‘yok efendim forma şöyleymiş’… Son yılların en güzel formasıyla sahaya çıktık. Bravo Fenerbahçe, yepyeni bir dizayn denmesini beklerdim.”



“TRANSFERDE RAHAT OLUN!”

“94. dakikada hala baskı yapan, birbiri için mücadele eden bir takım vardı. Transferde rahat olun, bu tesadüfi bir sessizlik değildir dedim. Serdar ve Enner’i yazabiliyorduk, Samatta’yı FFP nedeniyle yazamıyorduk.”

Bu Yazıya Tepki Ver