Ali Tarakcı ile Gündem: Sedat Peker’den salı akşamı Demirören ile ilgili yapacağı açıklamaları öncesi bomba iddialar !..

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Sedat Peker’in, Demirören’e verdiği randevu öncesindeki iddiaları olacak” vardı.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

4 Temmuz 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:

– Melih Gökçek’in “6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu” açıklaması sokak röportajında soruldu. Vatandaşların yanıtı röportajda damga vurdu.
– Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’in, suç örgütü lideri Hüseyin Eryılmaz’ı polis tarafından takip edilirken ziyaret ettiği anlaşıldı.
– Binali Yıldırım hangi sıfatla Cumhurbaşkanlığı helikopterini kullanıyor?
– Yaşar Kemal’in 1993’teki ‘Madımak’ konuşması gündem oldu: İnsanlığın yüzüne çıkıp bugün ne söyleceğiz? Utançtan başka neyimiz kaldı elimizde? Yazarını yakan bir ülkede hayır beklenir mi?
– AK Parti Gençlik Kolları, Zeytinburnu’nda polislerin ve bekçilerin özür dilemesini yeterli bulmamış olacak ki; Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Şırnak’a İlçe Emniyet Md. Yrd. Ağrı’ya tayin edilmiş
– Marmaray’a binen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu kimse tanımadı.
– Ümit Özdağ el artırdı: “İçişleri Bakanlığı komploların merkezi olmuştur.”
– Halil Falyalı cinayetinde istenen cezalar belli oldu.
– 1400 seçmenin olduğu Çankırı’nın Dodurga Beldesi seçimlerini AK Parti yüzde 87 ile kazandı. Cumhur İttifakı sevindirik oldu.
– Millet kriz içide meğer dünyanın en büyük 10. ekonomisi olmuşuz.
– Son seçim anketi: Partilerin oy dağılımı nasıl?
– İmamoğlu: Erdoğan seçilirse görevden alınabilirim.
– (İBB başkanımızın,’Erdoğan kazanırsa beni görevden alır’ açıklamasına binaen) “Erdoğan bir seçim bir daha kazanamayacağına göre böyle bir endişeye de mahal yoktur. İBB başkanımız yeni dönemde belediye hizmetlerini çok daha rahat yerine getirecektir.”
– Sedat Peker’den bomba iddialar geldi. Peker için yeni iddiname hazırlıkları mı var?
– Sedat Peker, salı akşamı Demirören ile ilgili hangi detayı açıklar?



gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver