Ali Tarakcı ile Gündem: Türkiye’yi sarsan olayda istismarı kocası bile kabul etti…

ali tarakcı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gerçektivi’nin sevilen programı ‘Ali Tarakcı ile Gündem’de gazeteci Ali Tarakcı gündemi konuklarıyla yorumluyor.

gerçektivi takipçilerinin severek izlediği “Ali Tarakcı ile Gündem”, bugün de gündemin en önemli konularıyla karşınızda oldu. Ali Tarakcı’nın ana gündeminde, “Türkiye’nin gündemindeki Hiranur Vakfı ve küçük çocuğa cinsel istismar iddiaları” vardı

Ali Tarakcı’nın konuğu, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yavuz Değirmenci oldu. Yavuz Değirmenci, gündem ile ilgili soruları yanıtladı.

gerçektivi youtube kanalına abone olarak, herkesten önce, programlar konusunda bilgi sahibi olabilir, canlı yayınları takip edebilirsiniz.

gerçektivi YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

8 Aralık 2022 günü saat 16.00’da gerçektivi’de canlı yayımlanan programın tekrarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İşte günün ana başlıkları:



– Olay Van’da geçiyor. Arıların bal verimini artırmak için kaymakam ve ileri gelenler bir imam alarak bereket duasına gidiyorlar arıların yanına. Fakat şunu atlıyorlar; arılar arapça bilmiyor ve sonuç tam bir Şener Şen film sahnesi gibi
– MHP’lilerin BİM’e götürdüğü çocuklar: “Kimse Türk devletine hakaret edemez. Bozkurtlar ulusun, Allah Türk’ü korusun.”
– MHP İl Başkanının çarşı ortasında bir kişiyi silahla vurdu iddiası sonrası kent merkezi karıştı ve esnaf kepenk kapattı.
– MHP’den, “tıbbi zorunluluk dışında cinsiyet değişikliği yasaklansın” teklifi
– Tarih 3 Eylül 2003 AKP Milletvekili Alpay Özalan: “Hakan Şükür ile sabah namazlarına hep beraber giderdik”
– Öztürk Yılmaz’dan saldırı sonrası ilk açıklama: “İtlerini göndererek bana mesaj vermek isteyenler şunu bilsin, ben sizden korkmuyorum, kaldığım yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğim! Erkekseniz siz karşıma çıkın, 5 paralık adamlarınızı göndermeyin!”
– Hakkari’den gelen görüntüler ürpertici
– Hakkari Valiliği açıklama yaptı: “MHP İl Başkanı Fatih Özbek’in konuyla ilgisi yok !”
– FETÖ’cülerin tahliye edilmesinin önü açıldı. Yargıtay kararı onadı
– Turhan Çömez: Önce Sudan’da tarım yapacağız dedi. Sonra Venezuella olsun dedi. Şimdi kalkmış “her kentte tarım alanları kurup, halka ucuz gıda temin etmekten” bahsediyor. Hayal satıp oy alma devri çoktan bitti
– Tuna Öztunç: 2023 yılı asgari ücreti için ortak beklenti 7 bin 845 lira oldu.
– Necmettin Batırel: Asgari ücrete aşırı zam yapılmamalı. Enflasyon düşüyor. Maaşlar yılda iki defa artıyor. Yüksek artış, işvereni zorlar işçi çıkartmaları başlar. Hükümet, vergi indirimleri ile reel sektörü rahatlatmalı.. Kaş yaparken göz çıkarılmamalı
– Erdoğan: “Yılbaşından itibaren enflasyonun boynunu kırmış olacağız”
– Memduh Bayraktaroğlu: Erdoğan’ın neden cumhurbaşkanlığına aday olamayacağını YSK belgesiyle açıklıyorum
– Memduh Bayraktaroğlu: BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, zincir marketleri eleştirerek, ‘Haksız kazançları alınarak Hazine’ye iade edilmeli. Milletin canını yakanın canı yakılmalı’ dedi.
– AK Parti Zafer Işık’ın yumruğunun suçlusunu buldu: Kılıçdaroğlu…
– AK Partili vekillerin kafasını kurcalayan soru: “Yanlışa yanlış diyecek miyiz?’”
– “Fuhuş Hattı” da yalan oldu ! Palalı Sabri’nin davasında da tutuklu sanık kalmadı
– 6 yaşında evlendirildiği iddia edilen kadının ailesi konuştu
– Kokan tuzu kurtarmak Yeni Akit’e düştü… Ali Karahasanoğlu, Cübbeli Ahmet’i de gömerek çocuk istismarının önüne yattı: “Damat nerede?”
– Oğuzhan Uğur: Şimdi “Olay kişileri bağlar” diyen var. Elbette öyle, fakat… Biri bu çocukla evleniyor, biri müsade ediyor, biri gelinlik giydiriyor, birileri fotoğrafını çekiyor, birileri nikaha şahit oluyor, birileri hayırlı olsuna gidiyor. Elbette olay kişileri bağlar da… Bunlar kaç kişi?
– Ahmet Davutoğlu: 6 yaşında bir kız çocuğuna cinsel dürtüyle yaklaşmak ağır bir insanlık suçudur. Bu konu derhal aydınlatılmalı, akıllarını ve vicdanlarını yitirerek bu suça ortak olan sorumlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.
– Ekrem İmamoğlu: 6 yaşındaki bir kız çocuğunun evlendirilmesi nasıl gerçek olabilir aklım almıyor. Bu vicdansızlıktır, bu ahlaksızlıktır, bu bir #cocukistismarı’dır. Bu konuda taviz veren, görmezlikten gelen herkes her yapı da bu suça ortaktır. Bu kaçıncı olay, bu kaçıncı görmezden geliş! YETER!
– AKP’li İsmail Erdem’in 6 yaşındaki kızını evlendiren Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel ile fotoğrafı ortaya çıktı
– Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’ye evlendirme adı altında sistematik tecavüz olayını vakıf “aile içinde yaşanmış” bir olay olarak duyurdu!
– Fatih Altaylı: Elinde kılıçla laik Cumhuriyet’e mesaj veren Diyanet İşleri Başkanı olacak zat, bu pislik karşısında yine sessiz

gercektivi youtube kanalımıza abone olmayı, videolarımızı beğenmeyi ve destek olmayı unutmayın.

Bu Yazıya Tepki Ver