Arda Güler’den Real Madrid’e 6 yıllık imza

arda güler
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’ye veda eden Arda Güler Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı.

Real Madrid, Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler’i sağlık kontrolünden geçirdi. Madrid ekibine 6 yıllık imza atan genç oyuncu basına tanıtttı.

Valdebebas’ta Real Madrid’in Spor Şehri’nde başkan Florentino Peres ile sözleşme imzalayan Arda Güler, 24 numaralı formasıyla poz verdi.

TSİ 13.00 sularında başlayan törende ilk olarak Arda Güler’in gollerinden ve güzel hareketlerinden oluşan bir video klip izletildi.

ANNESİ DUYGULANDI

Videonun izlendiği esnada genç oyuncunun annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamadı. Arda Güler, annesini öptü ve sarılarak destek verdi.

İŞTE FLORENTINO PEREZ’İN İLK SÖZLERİ:

Arda Güler transferini gerçekleştirmekten son derece mutlu olduklarını belirten Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez törende şu ifadeleri kullandı:



“Real Madrid’e hoş geldin Arda Güler. Bu büyük günde yanımızda olanlara teşekkürler. Takımı güçlendirmek için daima iyi oyuncular aldık. Real Madrid için tutkulu bir takım oluşturduk. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Gelecekte elde edeceğimiz başarıların temelini oluşturuyoruz. Birçok tecrübeli, birçok yetenekli oyuncularla büyük başarılar elde ettik. Bu şekilde de dünyanın en büyük kulübü olduk. Genç ve yetenekli oyuncular, Real Madrid çatısı altında kendilerini geliştirdiler, efsane haline geldiler.”

“Bugün bizim için çok önemli. Real Madrid hayaliyle büyüyen bir çocuğu daha kadromuza katıyoruz. Tüm kulüpler, Arda Güler ile ilgileniyordu. Arda Güler’i size gururla takdim ediyorum.”

“Arda Güler, senin yeteneklerin ve karakterin tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid’i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz.”

Bu Yazıya Tepki Ver