Babacan: ‘Elim CHP’ye gitmiyor’ sözü ‘AK Parti’ye gitmiyor’a dönüştü

ali-babacan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Elim CHP’ye gitmiyor” klişesinin artık AK Parti için kullanıldığını vurguladı.

Babacan Twitter hesabındaki paylaşımında kendisini bildi bileli bazı mahallelerde “Elim altı oka gitmiyor, elim CHP’ye gitmiyor” dendiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Bu seçimde insanların tam da o mahallelerde ve pek çok evde kısık sesle ‘Elim AK Parti’ye gitmiyor. Elim ampule gitmiyor’ dediğini gayet iyi biliyorum. İnsanlar artık ‘Elim bu yoksulluğa, bu açlığa, bu zulme gitmiyor. Yolsuzluğa gitmiyor. Yüzde 100’ü aşan enflasyona gitmiyor’ diyor.

Bir zamanlar AK Parti’ye oy vermiş kardeşlerimin eli, sınavı kazanan başarılı gençler torpilsiz işe giremezken, birilerinin haksız kazançla servetine servet katmasına gitmiyor. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, baskıya, zulme gitmiyor.

İnsanların eli; sözünden dönen, etrafındaki çıkarcılara yakasını kaptırmış Sayın Erdoğan’a gitmiyor. Keçiören’deki mütevazı dairesinden taşınıp devasa bir külliye inşa eden bir zihniyete gitmiyor, gitmeyecek.

Eskiden AK Parti’ye gönül veren kardeşlerim; Önümüzdeki seçim aslında referandum. Bir tarafta mevcut tablo, diğer tarafta yeni bir nefes var. Biz özgürlüğün, adaletin, zenginliğin tarafındayız. Birinci sandıkta Sn. Kılıçdaroğlu, ikinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz.”



Bu Yazıya Tepki Ver