Bak benimle uğraşma!

14sporkoc1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Koç’tan kongrede çok sert yanıt: “Kendini bilmez, küstah, dengesiz, intikam dolu açıklamalar… Aziz Yıldırım hâlâ benimle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş.”

FENERBAHÇE Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelik yaptığı gündem yaratan ağır eleştirilerine çok sert ifadelerle yanıt verdi. Olağan Genel Kurul’da kürsüye gelen Koç, yönetim olarak Yıldırım’a hiçbir zaman saygısızlık yapmadıklarını belirterek, “Ali Koç nefreti Fenerbahçe’ye olan sevginizin önüne geçebiliyor. Artık Aziz Yıldırım’a kırgın değil kızgınım. Aziz Yıldırım hâlâ benimle uğraşmanın beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiştir” dedi.

‘ARTIK HADDİNİZİ AŞTINIZ’

SAYGILI yaklaşımın kendisi için artık geride kaldığını vurgulayan Ali Koç, sertliğin dozunu daha da artırdı: “Çünkü siz Fenerbahçe’ye saygı duymuyorsunuz, hatta kendinizi Fenerbahçe’den de büyük görüyorsunuz. Artık kulübe zarar veriyorsunuz. 3 sene evvelki seçimi hazmetmeniz lazım. Gösterdiğiniz hazımsızlık, beni küçültmek için yaptıklarınız sizi, daha önemlisi Fenerbahçe’yi küçültüyor. Artık haddinizi aştınız. Rakiplerle mücadele ederken ne yazık ki sizlerle de mücadele etmek zorundayız. Son derece kendini bilmez, tutarsız, küstah, dengesiz, tehditkar, intikam isteğiyle bezenmiş açıklamalar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, parmak sallama, kibir…”

‘AİLEMİ SAKIN KARIŞTIRMA’

AZİZ Yıldırım’ı FB TV’de bir araya gelmeye davet eden Koç, “Teklifimde ısrar ediyorum. Kabul etmezseniz maça filan da gelmeyin. Bütün iddialarınızı tek tek konuşacağız. Herkesin kim doğru, kim yalan söylüyor bilmeli. Üç yıl önce size yalan söylüyorsunuz demiştim. Şu an değişmemişsiniz demek durumundayım. Beni değil siz, hiç kimse tehdit edemez. Fenerbahçe ile ilgili konuşurken beni dahil edecekseniz ailemin adını ağzınıza almayın. Sakın bir daha yapmayın. Şiddetle tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.



‘Buraya gelme cesaretini gösteremedi’

“AZİZ Yıldırım’ın buraya gelme cesaretini göstermesini çok isterdim. Fenerium Otoparkı’nı tahsis ettik. Tribünde yer ayıralım dedik. Abdullah Bey’in yürüyemeyeceğini ifade edip nezaketsizlik diyerek gelmediler. Şart mı Abdullah Bey’le gelmeniz. Onunla her lokantaya, sıra gecesine gidebiliyorsunuz, buraya da gelin.”

Şampiyon olmak zorundayız

“YAŞANAN kötü süreci en kısa zamanda telafi edip bu sefer sizi mahcup etmeyeceğiz. Yepyeni bir sayfa açıyoruz. 3 yılın yaşattığı acılar, sıkıntılar bize çok şey öğretti. Her zamankinden daha dirençli, motive ve inançlıyız. Hep görmeyi arzu ettiğimiz ruhu sahaya aşılayacağız. Doğru yoldayız, ekilen meyvelerin karşılığını alma zamanı. Şampiyon olmak zorundayız ve olacağız.”

Bu Yazıya Tepki Ver