Bazıları Kapadokya sever

celikkol
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz sıcaklarının bastırmasının ardından birçok ünlü isim Ege ve Akdeniz sahillerinin yolunu tutarken, İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol soluğu Kapadokya’da aldı. Çifte arkadaşları da eşlik etti

Tatil döneminin başlaması ile birlikte sezonun yorgunluğunu atmak isteyen ünlü isimler yavaş yavaş Ege ya da Akdeniz sahillerini mesken tutmaya başladı. Ancak oyuncu İbrahim Çelikkol ile eşi Mihre Çelikkol, arkadaşlarıyla birlikte Kapadokya’ya gitmeyi tercih etti.

Son olarak ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol ile eşi, mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından takipçilerine ulaştırmayı da ihmal etmedi. Çiftin paylaşımları kısa sürede beğeni ve yorum akınına uğradı. Yorum yapanlar arasında Birce Akalay ve Ahmet Rıfat Şungar gibi ünlü isimler yer aldı.

Kısa süre önce eşiyle birlikte Sarıyer’de görüntülendiğinde, “Pandemide pek bir şey yapamadık ama eşim ve oğlum ile doğada mutluyuz. Maşallah Ali (oğlu) de büyüyor. Sağlığı gayet iyi. Baba olmak çok keyifli bir duygu” ifadelerini kullanan İbrahim Çelikkol, aynı dizide rol almaya hazırlandığı Birce Akalay hakkında da “Birce çok yakın dostum. Yeniden bir araya gelmek gurur verici olacak” yorumunu yapmıştı.

2017’de nikâh masasına oturan İbrahim Çelikkol-Mihre Çelikkol çifti, 2019’da da oğulları Ali’yi kucaklarına almıştı.



Bu Yazıya Tepki Ver