Berkan takip altında

Berkan Kutlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanyaspor’dan transfer edilen ve orta alanda bitmek bilmeyen enerjisiyle öne çıkan 23 yaşındaki oyuncu için bazı İngiliz kulüplerinin scout ekiplerini sarı-kırmızılı ekibin maçlarına gönderdiği ortaya çıktı.

Galatasaray’ın sezon başında Alanyaspor’dan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığı Berkan Kutlu, kısa sürede formayı kaptı. Teknik Direktör Fatih Terim’in en güvendiği isimlerden biri olan Berkan, orta alanda bitmek bilmeyen enerjisiyle taraftarların da sevgilisi oldu. Süper Lig ‘de bir çok maçta 12 kilometre üzeri mesafe kat eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Lazio maçında 13.124 kilometre ile sahanın en çok koşan ismi oldu.

Genç futbolcu mercek altında

Berkan’ın sergilediği performans Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Özellikle Premier Lig kulüpleri, genç futbolcuyu mercek altına aldı. Bazı kulüplerin Galatasaray maçlarına scout gönderme kararı aldığı ortaya çıktı. Aralarında Liverpool’un da bulunduğu bu kulüpler sezon boyunca Berkan’ı izleyecek. İsviçre doğumlu olan genç futbolcu, Monthey ve Sion formaları giydikten sonra 2020-21 sezonu başında Alanyaspor’a transfer olmuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver