Beşiktaş’a ikisi bir arada

BJK-SALİH
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah-beyazlı yönetim, Salih Uçan ile Kenan Karaman’a birlikte imza attırıp transferde çifte siftah yapmayı planlıyor

KADROSUNU güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer sezonuna iki imzayla birden girmeyi hedefliyor. 8+6 yabancı kuralının kesinlik kazanmasıyla birlikte yerli isimler öncelik veren siyah-beyazlılar, daha önce anlaşma sağladığı Salih Uçan’ı resmen renklerine bağladığını önümüzdeki günlerde açıklayacak. Ancak Çebi yönetimi, Alanyaspor’dan ayrılan başarılı orta saha Salih’i imza masasında yalnız bırakmak istemiyor.

Görüşmeler hızlandı

Forvet hattına da mutlaka takviye yapmayı hedefleyen Kartal, milli futbolcu Kenan Karaman ile görüşmelerine hız verdi. A Milli Takım ile birlikte EURO 2020 macerasını noktalayan Karaman’ın, Fortuna Düsseldorf ile yollarını resmen ayırmasının ardından Beşiktaş ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, Salih-Kenan ikilisine birlikte sözleşme imzalatarak transferde çifte siftah peşinde.

Sergen Yalçın’a yeni teklif

Uzun süredir teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşmelerini sürdürmesine rağmen bir türlü anlaşamaya varamayan Beşiktaş, şampiyon hocaya yeni bir teklifle gitti. Siyah-beyazlı yönetimin, Yalçın’a yaptığı son teklif şöyle: 20 milyon TL garanti ücret, 10 milyon TL başarı bonusu, 5 milyon TL Şampiyonlar Ligi puan bonusu. Başarılı teknik adamdan yanıt bekleniyor.



Rosier nereye?

Beşiktaş ile kiralık anlaşması sona eren ve Sporting Lizbon’a geri dönen Valentin Rosier paylaşılamıyor. Siyah-beyazlıların da yeniden kadrosuna katmayı çok istediği Fransız sağ bekle, Marsilya’nın ardından Celtic de ilgileniyor. Rosier, Marsilya iddialarına “Fransa’nın en büyük kulüplerinden biri geri çevrilemez. Bana en uygun ligin ise Bundesliga olduğunu düşünüyorum” yorumunu yapmıştı. Bu gelişmelerle birlikte Beşiktaş’ın, bu transfer planında nasıl bir sonuç elde edeceği merak konusu.

Bu Yazıya Tepki Ver