Beylikdüzü’ne metro müjdesi

beylikduzu-belediyesi-haziran-ayi-meclis-toplantisi-2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Çalık, ”Beylikdüzü için var gücümüzle çalışıyoruz. İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu söz verdi. Metro, bölgemize dair en önemli ulaşım projesi. Böylece Beylikdüzü kent merkezine biraz daha yaklaşacak” ifadesini kullandı

Beylikdüzü Belediyesi, haziran ayı Belediye Meclisi toplantısında, metro müjdesi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Sayın Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün en büyük hayallerinden birini daha gerçekleştiriyor. Beylikdüzü 15 yıldır beklediği, defalarca söz verilmesine rağmen bir türlü yapılmayan metrosuna en sonunda kavuşacak. Biz söz vermekle kalmıyor, sözümüzü de tutuyoruz. Metro, bölgemize dair en önemli ulaşım projesi. Böylece Beylikdüzü kent merkezine biraz daha yaklaşacak” dedi.

HASAT HEDEFİ 65 TON

Beylikdüzü için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Çalık, şunları söyledi: “Kentsel tarımın en güzel örneklerinden bir tanesi olan Yaşam Bahçesi’nde yaz mevsiminin ilk fidelerini diktik. Geçen sezon 51 ton mahsul Gıda Bankası üzerinden 9 bin 500 ailenin sofrasına ulaştı. Bu yıl hasadı 60-65 tona çıkarmayı hedefliyoruz. Olası bir depremde can ve mal kaybının önüne geçmek yerel yönetimlerin boynunun borcu.

DAHA NİTELİKLİ BİR YAŞAM

Beylikdüzü’nde uzun uğraşlar sonucunda belirli bir noktaya geldiğimiz Gürpınar Siteler Bölgesi’nde nihai sözleşmeleri imzalamaya başladık.  Vatandaşlarımızı sadece daha sağlam binalara değil, daha nitelikli bir yaşama kavuşturacağız. İlçemiz genelinde, İSKİ’nin altyapısını tamamladığı yollar olmak üzere, tüm yollarımızda iyileştirme çalışmalarına başladık. Bozuk olan tüm yollar kısa süre içinde yenilenecek.”



Bu Yazıya Tepki Ver