Bir kalemde 1500 bavul aldı

NkiC0VxYR02vTVZQ-4CU-A
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa havalimanları yolcu sayısı sıralamasında 23,4 milyon kişi ile birinci sıraya yerleşen İstanbul Havalimanı’nda unutulan eşya ve valizler ihale yolu ile satıldı. İhaleyi kazanan Aziz Korkmaz, “Yeni İstanbul Havalimanı’nda ürün çeşitliliği daha fazla. Eşyaların önemli bölümü sıfır gibi” dedi.

29 Ekim 2018’de açılan İstanbul Havalimanı’nda unutulan ya da alınmayan bavullar için ihale düzenlendi. Yolcuların havalimanında unuttuğu, almadığı eşya ve bavullar, THY’nin Bagaj Hizmetleri Yönetim Müdürlüğü kayıp eşya deposunda 1 yıl bekletildikten sonra açılan ihale ile satılıyor. Geçen yıl 23 milyon 409 bin 132 yolcunun kullandığı havalimanında sahipleri tarafından alınmayan 1500 bavul için açılan ihaleyi Aziz Korkmaz isimli mağaza sahibi kazandı.

45 BİNE YAKIN EŞYA ÇIKTI

Korkmaz şöyle konuştu: ”İçinden ne çıkacağını bilmediğimiz bavul ve valizlerdeki eşyalar için inanılmaz bir rakam verdik. İstanbul Havalimanı’nın diğer havalimanlarından daha geniş ürün yelpazesi var. Bu eşyaların arasında telefon, tablet, kulaklık, fotoğraf makinelerinin de bulunduğu 4 bin 500’e yakın elektronik parça var. 40 bin parça da farklı eşya bulunuyor. Kayıp eşyalar burada daha iyi muhafaza ediliyor. Eşyaların önemli bölümü sıfır gibi” dedi.

 



Bu Yazıya Tepki Ver