Bir yanda hüzün bir yanda neşe

gercek-default
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu’nda saat 15.00 sıralarında 20 yaşındakiHilal Yağmur tarihi kuleden atlayarak hayatını kaybetti. Aynı sırada kuleye çok yakın bir
yerde ise genç bir kız evlilik teklifi aldı.

Galarata Kulesi’nde dram ve mutluluk aynı dakikalarda yaşandı. İddiaya göre, tarihi kuleye çıkan 20 yaşındaki Hilal Yağmur isimli genç kız, henüz bilinmeyen bir neden saat 15.00 civarında atlayarak intihar etti. Olayı görenlerden biri olan çevredeki kestane satıcısı Yakup Akdağ, kestane aracının üzerinde bulunan belediyeye ait çöp poşetlerini orada bulunan zabıta ekiplerine verdi ve cesedin üzeri polis ekipleriyle ambulans gelene kadar kapatıldı.

POLİS EKİPLERİ UYARDI

İstanbul’un merkezi noktalarından birinde yaşanan bu intihar girişimi, vatandaşların Galata Kulesi’nin önünde kalabalık oluşturmasına neden olurken, olay yerine çok yakın bir mesafede ise bir çiftin evlilik teklifinde bulunmasına yönelik kutlama yapıldı. Kutlama sırasında patlatılan küçük havai fişekler ve konfetilerle şölen yerine çevrilen alana gelen polis ekipleri, gençlere bir kişinin intihar ettiğini söyleyerek uyarılarda bulundu.

Esnaf lokantasında aşçılık yapan Mustafa Özdemir, “Birden bire bir ses geldi, sanki çuval atılır da, pat diye ses yapar. Bir de baktık ki yerde yatıyor, hiç hareket ya da ses yok. Bu kaçıncı oldu, buraya bir önlem almaları lazım” dedi. Dükkân çalıştıran Gökhan Özdemir, “Çok aşırı bir ses geldi. Sesi duyunca dışarı baktık. Bir bayandı. Uzun süre kalp masajı yaptılar ama herhalde kurtaramadılar. Ambulans geldi sonra. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver