Bunu CHP yapsa “Dinsiz” dersiniz

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Telafide Ben de Varım” programı, 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak. Kur’an kursları da 5 Temmuz-20 Ağustos arası hizmet verecek. Çocuk okula mı gitsin, Kur’an kursuna mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzalı yazıdan alıntı yapalım: “Eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla Telafide Ben de Varım Programı hazırlanmıştır.”

Bakan, programın 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirileceğini söylüyor. Şimdi sıra Diyanet İşleri Başkanlığının sitesinden alıntıda: “Her yıl okulların tatile girmesiyle birlikte cami ve Kur’an kurslarında açtığı ‘Yaz Kur’an Kursları’, bu yıl da Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle yaş gruplarına göre çevrimiçi veya yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilecek.” Peki ne zaman? 5 Temmuz-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında.

Çocuklar zaten Covid-19 yüzünden sıkıntı yaşadılar. Öğretmenler de çocuklar gibi pandemiyi bir taraftan eğitim bir taraftan da hastalıkla mücadele ederek geçirdi. Şimdi öğretmenler ve öğrenciler bu yaz ne zaman tatil yapacak? Daha vahimi çocuklar geleneksel olarak Kur’an kursuna mı gidecek, okula mı? Peki, Kur’an kursu ile Telafide Ben de Varım Programı’nın tarihlerini CHP çakıştırsa Ak Partili yöneticiler ne derdi? Dinsizler mi?

 



Bu Yazıya Tepki Ver