Büyük gün Pazartesi

ALİ-KOÇ2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ali Koç, büyük merakla beklenen yeni teknik direktörlerini kongrenin hemen ardından açıklayacaklarını söyledi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, taraftarın büyük merakla beklediği yeni teknik direktörü pazartesi günü açıklayacaklarını duyurdu. Koç, “6-7 milyon Euro maliyetli bir hoca getiremeyiz. Taraftarımız rahat olsun. Yapacağımız tercihin sonuna kadar arkasında dursunlar. Bu şartlarda, ihtiyacımızı karşılayacak en iyi hocayı tercih edeceğiz. 2 buçuk adayımız var. Yazılanların çoğu doğru değil. Yeni teknik direktörümüzü seçimi kazanmamız halinde pazartesi açıklayacağız” ifadeleriyle kesin tarihi ilan etmiş oldu. Eyüp Yeşilyurt’un da aday olduğu kongrede Koç’un yeniden başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

DALİC VE FAVRE OLMADI

Koç, gündeme gelen yeni hoca iddialarına da değinerek, “Lucien Favre’yi temsil eden bir kişiyle görüştük. O da Favre’nin buraya uygun olmadığını, baskıyı seven biri olmadığını söyledi. Dalic ise benim çok istediğim bir hocaydı. Bize geçen yıl çok güzel bir rapor hazırladı. EURO 2020 bir sene ertelenince olmadı. Bu sene ise hiç konuşmadık. Sergen Yalçın ile de hiç ilgilenmedik” dedi.

Forvet almaya mecburuz

Transfer çalışmalarına da değinen Ali Koç, “Yüzde 70 hazır olduğunu düşündüğümüz bir takımımız var. 3-4, bilemediniz en fazla 5 transfer yapacağız. Özellikle yeni forvet almaya mecburuz” diye konuştu.



‘Burası çöplük değil’

Koç, “Yabancı futbolcuların neredeyse en yaşlıları Türkiye’ye geliyor. Türkiye, yaşlı yabancı futbolcu çöplüğü olmamalı. Belki de 30 yaşını aşmış yabancı futbolcuların transferine yasak konulmalı, izin verilmemeli” diyerek bu tip oyuncuları trannsfer etmeyi düşünmediklerini açıkça belirtti.

Bu Yazıya Tepki Ver