Buzdolabı cinayetinin şüphelisi gözaltında

Untitled-1-Recovered
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

63 yaşındaki İsmail Özbek’i eski kiracısının öldürdüğünü ortaya çıkartan polisler, katil zanlısı Niyazi Y.’yi saklandığı evde yakaladı. 41 yaşındaki zanlı, maktulü önce bıçaklayıp, sonra boğduğunu itiraf etti.

KORKUNÇ cinayetin sır perdesi çabuk aralandı.  Balıkesir’in Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi 2062 sokakta bulunan apartmanda oturan İsmail Özbek’ten (63) yaklaşık 5 gündür haber alamayan komşuları daireden koku gelmesi üzerine durumu polise bildirdi. Kapıyı kırarak eve giren polisler, kokuların yoğunlaştığı buzdolabının kapağının da koli bandıyla kapatıldığını gördü. Bandı sökerek kapağı açan polis ekibi, eşinden ayrı yaşayan iki çocuk babası Özbek’in cansız bedenini dolabın içinde, battaniyeye sarılı şekilde buldu.

SABIKALI KİRACI KUŞKU UYANDIRDI

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği cinayeti çözmek için hemen çalışma başlatıldı. Özbek’in yalnız yaşadığı, ikametinin odalarını belli bir ücret karşılığı kiraya verdiği bilgisi edinilmesi üzerine evde kiracı olarak kalan şahıslara yönelik çalışmalar derinleştirildi. Asayiş Büro Amirliği görevlileri, maktulün evinde kiracı olarak kalan şahıslardan Niyazi Y.’nin (41) basit yaralama, mala zarar verme ve başkasına ait banka ve kredi kartını izinsiz kullanmak suçlarından arandığını tespit etti.

CİNSEL BİRLİKTELİK TEKLİF ETTİ

Şüpheli, Edremit ilçe merkezinde farklı bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine yapılan operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. Niyazi Y. maktulün kendisine yaklaşık 10 gün önce ikamette yalnız oldukları esnada cinsel birliktelik teklif ettiğini, bunun üzerine tartıştıklarını ifade etti. Akabinde İsmail Özbek’i karın ve göğüs bölgesinden bıçaklayarak yaraladığını ve çarşaftan kopardığı bez ile boğarak öldürdüğünü, cesedini ise buzdolabının içerisine koyarak olay yerinden ayrıldığını söyledi.



Bu Yazıya Tepki Ver