CHP’li Özel: Ramazan kolisi gibi gönderin

özgür özel
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, deprem bölgesine yardım gönderen vatandaşlara yardımlarını tasniflenmiş ve kolilenmiş halde göndermeleri çağrısında bulundu. Özel bu şekilde, yardımların çok daha hızlı dağıtılabileceğini belirtti.

Deprem bölgesinde bulunan Özgür Özel, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi’nde CHP Gençlik Kolları ile gönüllülerce oluşturulan yardım deposunda çalışmaları yakından takip etti. Depo sorumlusunu dinleyen Özel, yardımların burada koli haline getirildiğini belirtti. Özel, depo sorumlusunun yardımseverlere çağrısını şu sözlerle anlattı:

“İşler çok daha hızlı olacak”

“Burası Narlı. Mehmet, Narlı’daki depomuzun sorumlusu. Buraya Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar geliyor. Mehmet ve arkadaşları artık şöyle bir hizmet veriyorlar. Bir kolinin içerisine, bir aileye ya da birlikte yaşayan iki aileye yetecek kadar erzakları birleştiriyorlar, o şekilde yolluyorlar. Bütün Türkiye’den yardım yollayan arkadaşlara bir çağrıları var. Bundan sonra gelecek yardımların Ramazan kolisi gibi, deprem kolisi şeklinde hazırlanıp yollanması durumunda burada işler çok daha hızlı olacak, çok daha amaca uygun şekilde dağıtılabilecek. Mehmet’in ve arkadaşlarının bu talebini Narlı’dan, bütün Türkiye’den deprem bölgesine yardım yollayanlara duyurmak istiyorum.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir