Davutoğlu çiftçilere söz verdi: “Tarım birinci önceliğimiz olacak”

ahmet-davutoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sakarya’da çiftçilerle bir araya geldi. Davutoğlu, “Çiftçilerimize söz veriyorum; Gelecek Partisi iktidarında tarım birinci önceliğimiz olacak” dedi.

Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığı’nın önceki gün düzenlediği iftar öncesinde çiftçiler ve esnaf ile bir araya geldi. Davutoğlu, Sakarya ziyaretlerine, Ferizli ilçesine bağlı Gölkent mahallesinden başladı. Gölkent mahallesinde çok sayıda çiftçi, Davutoğlu’nu traktörleriyle karşıladı. Çiftçiler, tarımsal üretimdeki yüksek maliyetlere tepki göstererek Davutoğlu’na, “Mazot alamayacak durumdayız, gübre alamayacak durumdayız, nasıl ekeceğiz biz tarlalarımızı” diye dert yandı.

Davutoğlu, çiftçilere, “Alın terini silen çiftçilerimizin alın teri mübarek olsun. Çiftçilerimize söz veriyorum; Gelecek Partisi iktidarında tarım birinci önceliğimiz olacak” dedi. Davutoğlu, daha sonra Çark Caddesi esnafını ziyaret etti.

Davutoğlu, iftarda yaptığı konuşmada ise Sakarya’nın siyasi davalarının simge şehri olduğunu belirtti. Sakarya’ya 2019’da yaptığı ziyareti anımsatan Davutoğlu, “Sakarya benim için değerlidir. Eğer cesur yürekli insanların çıktığı yeni bir yol varsa o yolun başlangıç noktası Sakarya’dır ve Sakarya’nın değerleridir. Bu yolun meşalesini Sakarya’da yakmışız. Üstat Necip Fazıl’ın Sakarya üzerinde anlattığı davanın değerleri ne ise o değerleri ihya edene, baş tacı yapana kadar yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver