Demirtaş oğlunu isteyen babayı dövdürdü iddiası

1015626441_0_0_1161_626_1000x541_80_0_0_958be6845c2cc7e2f849797bfaaad0e3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıntaş bir arkadaşının, PKK’nın kaçırdığı çocuğunu almak için HDP eski eş başkanının yanına gittiğini belirtirken, ”Demirtaş önce ‘çocuk gönüllü gitti’ diyor. Arkadaşım itiraz edince de eşinin yanında darp edip, dipçikle vuruyorlar” dedi.

Gara şehidinin babası, PKK-HDP işbirliği ile ilgili iddialarda bulndu. ‘Diyarbakır Annelerinden Dünyaya’ kitabının yazarı ve Gara Şehidi Müslüm Altıntaş’ın babası Şevket Altıntaş, 9 yaşında PKK tarafından zorla götürülen Hamza Adıyaman’ın annesinin yanından eli ayağı ve ağzı bağlanarak kaçırıldığını ileri sürerek, bir başka arkadaşının ise Selahattin Demirtaş’ın yanına oğlunu almak için gittiğinde dövüldüğünü ifade etti.

Altıntaş, şunları söyledi: “Bir arkadaşım çocuğunu aramak için Selahattin Demirtaş ile konuşmaya gidiyor. Hani inanmış ya, zamanında oy vermiş ya, diyor ki Demirtaş’a çocuğum götürüldü, o da ‘çocuğun gönüllü gitti’ diyor. Ya, 15 yaşında arkadaş ne gönüllüsü ya, arkadaşım itiraz etmeye çalışınca bu defa darp ediyorlar, eşinin yanında dipçikle arkadaşımın suratına vuruyorlar.

DİYARBAKIR’A GİDİNCE ”EYVAH” DEDİM

Bunu siyasetçiler bilmiyor mu? Vallahi de, billahi de senden benden kat kat daha iyi biliyor. Hani diyorlar ya onlara katılanlar için, ‘efendim bunlar aklı başında kişiler, kandırılır mı?’ tabii burada çocukları söylemiyorum onlar ayrı . Mesela telefon dolandırıcıları koskoca profesörleri iki gün içinde kandırmıyor mu? Ben dahi bunlara inandım. Biz o zamanlar dediler ki, ‘efendim biz vereceğiz ama muhatap bulamıyoruz’ ama ben aptallığıma yanayım ki bunlara inandım. Ne yazık ki Diyarbakır’a gidene kadar inandık ama Diyarbakır gidince, oraya gidip olayın boyutunu görünce ‘eyvah’ dedim.”

TÜRKİYE’NİN TAPUSUNU DA VERİN!



Eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP’ye bakanlık teklif edileceğini sözlerini sert bir dille eleştiren Altıntaş, “Şimdide tutmuşlar diyorlar ki ‘bakanlık da verebiliriz, niye olmasın?’ Niye mi olmasın? İşte bunun için olmasın (oğlunun fotoğrafını gösteriyor). Oldu olacak Türkiye’nin tapusunu da verin” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver