Depremzedeler o isme tepki göstermişti… CHP’den açıklama geldi

Unknown
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçimlere ilişkin aday belirleme sürecine dair açıklamalarda bulundu. İzmir ve Antalya’da değerlendirmelerin sürdüğünü söyleyen Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’ın adaylığının geri çekileceği iddiasını da yalanladı.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, dün gerçekleştirdikleri Parti Meclisi (PM) toplantısında, 6’sı büyükşehir, 15’i il olmak üzere 242 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıkladıklarını söyledi.

Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut Başkan Lütfü Savaş’ın açıklanmasının tepkilere neden olduğu ifade edilerek, geri çekilip çekilmeyeceği yönündeki soruya şu yanıtı verdi:

“Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, partimizin yetkili kurulları büyük bir titizlikle, gerekli incelemeleri, değerlendirmeleri yaptıktan sonra adaylaşmıştır.

”HATAY ADAYIMIZIN GERİ ÇEKİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

Geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Hatay’da büyük acılar yaşandı, bu yaraların, bu yıkımın tamir edilmesi konusunda CHP, Büyükşehir Belediye Başkanı’mız gereken her türlü fedakarlığı göstermiştir, bundan sonra da gösterecektir.”



Bu Yazıya Tepki Ver