Direnenler tasfiye edildi

selim-temurci-15temmuz
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Selim Temurci önceki gece Sultangazi İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen ‘Bilinmeyen Yönleriyle 15 Temmuz’ konferansında açıklamalarda bulunurken AK Parti’de 15 Temmuz darbe girişimine direnenlerinin tasfiye edildiğini ileri sürdü.

TV’LERE BAĞLANAMADIM

15 Temmuz gecesi AK Parti İstanbul İl Başkanı olan Selim Temurci, ”O gece ne Cumhurbaşkanına ne de Başbakana ulaşamadım. O gece A Haber’e bağlanamadım. O gece milleti sokaklara ilk ben çağırdım diyen gazeteciye (Ülke TV Turgay Güler’i kastediyor) neden beni televizyona bağlamıyorsunuz diye bağırıp çağırdım. O gecenin HTS kayıtları açıklansa, kimin nerede olduğu ortaya çıkar. Biz Binali Yıldırım’ı Tuzla’da evinde bilirken Kastamonu’da tüneldeymiş” dedi.

ALMANYA’YA GİDECEKLERDİ

Temurci şöyle devam etti: ”Ayrıca o gece Cumhurbaşkanını havaalanında karşıladıktan sonra kendisine o saate kadar kimlere ulaşıp, kimlere ulaşamadığıma dair bir dosya verdim. Bir çok üst düzey bürokrat Almanya’ya uçak bileti dahi almış belgesi ile elimde idi onu da verdim ancak aynı yerde duruyor. Dahası sonraki süreçte 15 Temmuz gecesi AK Parti teşkilatında direnen kimler varsa onlar metal yorgunluğu bahanesiyle tasfiye edildiler.”

SUÇLU OLACAĞIZ



Temurci konuşmasının sonunda daha da vahim bir iddia da bulunarak; ‘’Bugün yarın Amerika mal varlıkları, uyuşturucu ve kara para aklama olaylarından ötürü birilerinin önüne dosya koyarsa ve bunun karşılığında bizim papazın dosyası kapatılır ve bir şekilde aklanırsa o zaman o gece direnen bizler adına suçlu duruma düşeceğiz diye korkuyorum” şeklinde konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver