Erdoğan ‘İsteklerine boyun eğmem’ demişti… Sinan Oğan’la görüşecek

Erdoğan- Oğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’la Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde görüşecek. Görüşmenin saati henüz belli değil.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tur için geri sayım sürerken siyasette sürpriz bir gelişme yaşandı. Buna göre AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’la Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde görüşecek. Görüşmenin saati henüz belli değil.

Bu arada Erdoğan CNN International’a verdiği demeçte Sinan Oğan’ın isteklerine boyun eğmeyeceğini söyleyerek “Ben bu şekilde pazarlık yapmayı seven bir insan değilim” diye konuşmuştu.

Kılıçdaroğlu bugün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nde görüşmüştü. İkili görüşmeye dair ortak açıklama yapmış, “Bazı sorularımız vardı, ayrıntılı cevaplar aldık. Bu çerçevede değerlendirmeler yapacağız” demişti. Kılıçdaroğlu ise “Kendileri ile gayet güzel toplantı yaptık. Ben sayın Genel Başkana Millet İttifakı’nın liderlerinin görüşlerini, çalışmalarımızı, mutabakat metnini, anayasa değişikliği konusundaki düşüncelerimiz konusunda bilgilendirdim. Türkiye’nin demokrasiye ihtiyacı var, dayanışmaya ihtiyacı var, sorunlarını aşmaya ihtiyacı var” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver