Erdoğan, Kara harekatının sinyalini verdi: “Ülkemizin güvenliği nereden başlarsa oraya kadar gideriz”

Recep Tayyip Erdoğan asker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizin güvenliği nereden başlarsa oraya kadar gideriz” dedi.

Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni’nde konuştu.

Erdoğan’ın gündeminde yine terör vardı. “6 masumun hayatına mal olan alçak saldırıya cevabımızı Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerini yerle yeksan ederek verdik” dedi.

Erdoğan Karkamış’taki roket saldırısıyla ilgili olarak da, “4 yaşında şehidimiz, 22 yaşında öğretmenimiz, bu kardeşlerimizin dökülen tek damla kanı dahi boşa gitmeyecek” ifadelerini kullandı.

Erdoğan özetle şunları kaydetti:

“Teröristlerin kimliğini, yerini, sicilini biliyoruz. Teröristleri kimlerin himaye ettiğini, silahlandırdığını, cesaretlendirdiğini de çok iyi biliyoruz.



“Türkiye’yi harf oyunlarıyla, terör örgütünün ismini değiştirerek, yanlarında askerlerine görüntü verdirerek oyalayacaklarını sananlar için yolun sonu geldi.

“Sınırlarımıza, vatandaşlarımıza saldırıların devam ettiği yerlerde güvenlik çizgisini olması gereken yere çekmemize kimse mani de olamaz karşı da çıkamaz.

Bu Yazıya Tepki Ver