Erdoğan’dan 28 Mayıs öncesi tehlikeli sözler: Kılıçdaroğlu’na ağır suçlama!

erdoğan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Keçiören’de konuşan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan seçime 4 gün kala yine nefret diline sarıldı, Kılıçdaroğlu’nu hedef gösterdi. Millet İttifakı’nı yine terörle yan yana göstermeye çalışan Erdoğan, “Kılıçdaroğlu, senin o teröristlerden ne farkın var?” suçlamasında bulundu.

ERDOĞAN’DAN TEHLİKELİ SÖZLER

* CHP’nin başındaki zatın aylardır ses çıkarmadığı açıklamalar bunlar. Kılıçdaroğlu, senin o teröristlerden ne farkın var?  Sizin desteğinize gerek yok diyebiliyor musun. Çünkü oradan gelen destek senin için bal kaymak. Öbürü Mustafa Kemal Atatürk’e saldırıyor ve it sürüleri diyor. Bay bay Kemal en ufak bir şey söyleyemiyorsun. Çünkü kapalı kapılar ardında yaptığı görüşmeler ortada. Masadan şimdiye kadar bir itiraz duydunuz mu. Nereye istersen oraya çekilecek bir iki cümle dışında bir itiraz duydunuz mu. İntikam intikam çağrıları altında ortak miting yaptılar. 6-8 Ekim olaylarında Yasin Börü evladımızı, 51 kürt kardeşimizi bunlar Diyarbakır’da şehit etti mi? Selo bu vatandaşlarımızın katili değil mi? Şimdi çıkmış Selo’nun ne günahı var diyor? Çıkaracağım onu ben, diyor. İçeride olması rahatsız ediyor beni diyor bay bay Kemal. 

* Vatansever tüm vatandaşlarım, tüm türkiye pazar günü bunlara gereken dersi sandıkta verecektir. PKK’nın kurulduğu köye gidip buralara bahar gelecek diye video çektiler. PKK’nın işareti ile milleti selamladılar. Kandil’den gelen destek açıklamalarını alkışlarla karşıladılar. Şimdi kalkmışlar bize ahlak dersi, Cumhur İttifakı’na milliyetçilik dersi vermeye çalışıyorlar. Sevsinler seni… Ya bay bay Kemal sen ne zaman milliyetçi oldun? Bunlar böyle… Akşam başka sabah başka. Bunlarda her numara var. Bütün bu numaraları pazar günü sandıkları bunlara bir siyaset mezarı yapalım. 

* 14 Mayıs’ta sonra keşfettikleri vatanseverliği severiz. Benim milletim bunu yutmaz. Doğu’da bölcülere çiçek atıp Ankara’da vatan millet diyerek kimseyi kandıramazlar. 28 Mayıs’ın ülkemizde muhalefette de bir değişime de vesile olacağına inanıyorum. 40 yıldır milletimizin huzurundayım. Kimseyi ayrıştırmadık. Kimseye de karışmadık, yasakları kaldırıp baskılara son verdik. Kimsenin mezhebi, meşrebi, kılık kıyafeti ile ilgilenmedik. Özgürlük alanını genişletme gayretinde olduk. 

* İnsanımızın karşısına eser siyaseti ile çıktık. Gelecek 5 senede yapacaklarımızı anlattık. Karnemizi gösterip milletimiz desteğini istedik. Ekonomiden enflasyonla mücadeleye, saplı, turizme kadar hedeflerimizi kamuoyu ile paylaştık. 78 üniversiteden 208 üniversiteye çıktı. Sıraların üzerine kitaplarımızı koyduk. * Bir taraftan verdiği her sözü yerine getiren diğer tarafta adı çarkçıya çıkmış bir zat var. Bir tarafta seçim gündemine rağmen deprem bölgesini ihmal etmemiş yönetim var diğer tarafta bedava ev vadedip depremzedelerimizi kapı dışarı eden vicdansızlık var. Bunlar bizimle rekabet edemezler.



Bu Yazıya Tepki Ver