Eski MHP’li vekilden şaşırtan kıyafet çıkışı: “O kıyafet kanunen suç, içinde sütyen yok!”

Melis Sezen Ahmet Çakar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülşen ve Hande Yener’in ardından bu kez de oyuncu Melis Sezen kıyafeti nedeniyle hedefe koyuldu. Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, “Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç” dedi.

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, oyuncu Melis Sezen’in Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği kıyafet nedeniyle hedef aldı. Gerici Akit TV’de yayınlanan programa katılan Çakar, “Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sutyen yok.” ifadesini kullandı.

TEPKİ YAĞDI

Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar’ın sözleri sosyal medyada gündem olurken, tepkiler çığ gibi büyüdü. Oyuncu Hazal Kaya sosyal medya hesabından Akit TV’deki yoruculara ateş püskürdü. Hazal Kaya “Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyosunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver