Fenerbahçe’den: Bu kez giden çok!

samatta1 copy
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 3 sezonda 50’dan fazla oyuncu ile anlaşan Kanarya, takım iskeleti belli olduğu için artık az ama öz takviye yapacak. Buna karşın 13 futbolcuyla yolların ayrılması bekleniyor

Fenerbahçe’de teknik direktör henüz belli değil ama kadro planlamasının detayları belli oldu. Son 3 sezonda A takıma gençlerle birlikte 60’ın üzerinde oyuncu alan sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi planlama değiştirdi. Kanarya, takım iskeleti belli olduğu için artık az ama öz takviye yapacak. Kalede Altay Bayındır, savunmada Szalai, orta alanda Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Pelkas, Ozan Tufan, forvet hattında da Valencia, 11’de oynayacak isimler. Yönetim, kadroda yer alan 12-13 futbolcuyla da yollarını ayırıp kalabalık kadroyu azaltmayı hedefliyor. Elde edilecek gelir ve açılacak maaş bütçesi ile kanat, forvet, stoper, sağ bek ve sol beke takviye yapılacak. Gustavo, Cisse, Samatta, Zanka, Frey, Kemal Ademi, Lemos, Dirar, Tisserand ve Perotti, gönderilecek yabancılar.

Kiralıklar belirsiz

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe’ye dönecek kiralık futbolcuların durumu merak konusu. Zajc, Zanka, Ademi, Frey, Berke, Oğuz Kağan, Allahyar, İsmail, Barış Alıcı, Dirar, Muhammed, Murat Sağlam ve Barış Sungur takıma dönecek. Bu isimlerle ilgili son kararı yeni teknik heyet verecek. Zajc için Genoa, Allahyar için de Zorya, satın alma opsiyonunu kullanabilir. Berke’nin kadroda tutulması bekleniyor. Diğer isimlerle ilgili gelecek teklifler değerlendirilecek.

Bu Yazıya Tepki Ver