‘Fener’e elim boş gelmem’

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanyol teknik adam, sarı-lacivertlilerin yeni hocası olması halinde dünyaca ünlü bir başka isim olan Real Madrid’in Brezilyalı sol bekini de yanında getirecek.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün Rafael Benitez olacağı iddiaları güçlenirken, İspanyol basını sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü hocayla 2+1 yıllığına anlaştığını yazdı. Çıkan haberlerde Benitez’in, İngiltere Premier Lig ekibi Everton’dan da teklif aldığı ancak Fenerbahçe’yi seçtiği ifade edildi. Dev bir kariyere sahip olan 61 yaşındaki çalıştırıcıyla kesin anlaşma sağlanması halinde ise takıma yıldız takviyesi yapılması gündemde.

AS: AYIN 16’SINDA İSTANBULDA

İspanyol hocanın sarı-lacivertli takımda görmeyi istediği ilk isim, Real Madrid ile yollarını ayırması an meselesi olan Marcelo. Brezilyalı yıldız sol bekin adı zaten bir süredir Fenerbahçe ile de anılıyordu. İspanya’nın AS gazetesi, Benitez’in bu ayın 16’sında Ali Koç’un projesini dinlemek için İstanbul’a gideceği ve kalacağı otele kadar belirttiği haberinde “Rafa, şehri, kulübün tesislerini gezerek Fenerbahçe’yi yakından tanımak isteyecek. Henüz bir anlaşma veya ileri düzeyde müzakere yok” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver