Gazzeli baba, Erdoğan’dan yardım istedi

El-Hadidi 1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail saldırılarında eşi ve 4 çocuğunu kaybeden Muhammed el-Hadidi, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, küçük evladım Ömer ve Mariya Ala Ebu Hatab’ın meseleleriyle ilgilenmesini, onlara sahip çıkmasını istiyorum” dedi.

Eşi ve 4 çocuğunu kaybetmesine rağmen metanetini koruyan Gazzeli babanın son umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan… İsrail saldırısında eşi ile 4 çocuğunu kaybetmesine rağmen metanetiyle milyonlarca kişiyi duygulandıran Gazzeli baba Muhammed el-Hadidi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, hayatta kalan tek çocuğu Ömer ve yine aynı saldırıda yaralı kurtulan Mariya Ala Ebu Hatab için yardım talebinde bulundu.

BAYRAM ZİYARETİNDE VURULMUŞLARDI

İsrail’in ölüm bombaları Hadidi’nin eşi Maha Ebu Hatab ve çocukları Suheyb (14), Yahya (11), Abdurrahman (8), Usame (6) ve 5 aylık Ömer’i Ramazan Bayramı’nda ziyaret için gittikleri Şati Mülteci Kampı’ndaki Hatab ailesine ait evde vurmuştu. Saldırıda Hatab ailesinden de 5 kişi ölmüştü. Bombardımanın hedefindeki evin enkazından Hadidi’nin 5 aylık oğlu Ömer ile Hatab ailesinin 4 yaşındaki kızı Mariya yaralı kurtarılmıştı.

TÜRKİYE’Yİ ZİYARET EDECEKTİK

İsrail saldırısından önce eşi ve çocuklarıyla Türkiye’yi ziyaret etmek için plan yaptıklarını aktaran Hadidi, “Eşim ve çocuklarım şehit olmadan önce ailecek Türkiye’ye seyahat etmek için pasaportlarımızı hazırlamıştım. Allah’ın takdiri… Onlar şehit oldu ve Rablerinin yanına gittiler. Buradan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, küçük evladım Ömer ve Mariya Ala Ebu Hatab’ın meseleleriyle ilgilenmesini, onlara sahip çıkmasını ve ihtimam göstermesini talep ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver