Gençleşen kadro ve uyum sorunu

kadro
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa’da döktüren Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig’de döküldü.

Yenilenen ve gençleşen kadrolar, değişen sistemler, rotasyonla gelen uyum sorunları, Avrupa yorgunluğu, mental anlamda hazır olamamak… Taraftarın sabırsızlığı da takımı sıkıntıya sokuyor

GALATASARAY Avrupa Ligi’nde Lazio’yu yıktı, Fenerbahçe ise iyi oynadığı karşılaşmada E. Frankfurt’u elinden kaçırdı. Her şey yolunda giderken iki takım da Süper Lig’de duvara tosladı. Aslan evinde Alanyaspor’a, Kanarya ise Başakşehir’e kaybetti. İki kulübün de taraftarları bu yenilgilerin ardından hem statta hem de sosyal medyada futbolculara yüklendi. Ancak Fenerbahçe ve Galatasaray’da teknik heyetler, bu kazaları birçok maddeye bağlıyor.

Tek ihtiyaç zaman

FENER ve Cimbom, bu sezon pek çok yeni isimle yola çıktı. Transferde gençlere ağırlık veren iki büyük kulüpte, oyun sistemleri de değişti. Rotasyon yapan da yapmayan da sahada dağıldı. Futbolcular, Avrupa yorgunluğunu kaldıramadı. Rotasyonla gelen uyum sorunları, Fener’i ligde mat etti. Özellikle genç isimlerin, 3 günde bir maç oynama temposunu, mental anlamda kaldıramadığı da göze çarptı. İki takımın da zamana ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.



Bu Yazıya Tepki Ver