Ahmet Onay, gerçektivi canlı yayınında iddiaları yanıtladı

yayın1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçektivi dolu dolu bir yayın akışı ile youtube ekranlarında sizlerleydi.  Gün boyu devam eden canlı yayınlar ile dolu dolu bir gündem yayını gerçektivi’de oldu. Sizlere 3 farklı saat diliminde, birbirinden değerli konuklar, gündemler ile dolu programlar yayınladık.

Gecenin son programı Gerçek Bakış’ın sürpriz konuğu ise Sedat Peker’in iddiaları ile gündeme gelen  Ahmet Onay, ‘O gece’ yaşanılanları anlattı, Ali Tarakcı ve Vidin Özyer’in sorularını yanıtladı.

Ahmet Onay’ın açıklamaları şöyle:

“AK Partili olduğumu saklamıyorum. AK Parti’ye devlet memuru olduğum için kayıt yaptıramadım.

Yayına bağlanmamdaki sebep Selim Temurci orada olduğu içindir. Benim yaralandığım an orada beni görmüştür. Gazilik’ten dolayı maaş almadım. Eğer ispat ederlerse memurluğumdan istifa edeceğim.”

“Sedat Peker adını neden verdi?” sorusuna Onay, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da, Sedat Peker’i de çok seviyorum.”



Kesinlikle o geceyle ilgili olarak taşıdığı şeyin içinde ne olduğunu bilmediğine vurgu yapan Onay, içinde ne olduğunu önce düşündüğünü ama kalaşnikof gibi birşey olabileceğini hiç düşünmedim dedi.

Balat’ta aralarında bir alışveriş oldu. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Sedat Peker twitlerinde “elimde görüntüler var” diyor. Yarın bir gün bu görüntüler çıksa niye ben zan altında kalayım? Herkes üstüme geldi. Herkes kalaşnikofdan bahsediyor.

Esenyurt’tan Balat’a ne getirdiğimizi bilmiyorum, kimseyi de zan altında bırakmak istemiyorum. Ne götürdüklerin bilmiyorum. Çıksın bunu abiler açıklasın.

Gazilik maaşı almadım, devletten hiçbir destek almadım, bunu ispat etsinler diğer arkadaşların gösteremediği onuru gösterip istifa edeceğim.

Buradan beni ne kadar kafa tıutarlarsa tutsunlar. Ben Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasını tanımam. Sedat Peker abiyi de, İçişleri Bakanımızı da çok seviyorum. Bu iş ortaya çıktığında “Allahım” dedim “inşallah orta yol bulunur da ortalık durulur”

DHKP-C ARABAMI KURŞUNLADI

Bunu ilk defa açıklıyorum. Sedat Peker’in bana hediye ettiği arabanın ardından başıma gelmeyen kalmadı. Benim ilkokulda bir arkadaşım vardı, sonra DHKP-C’li oldu, sonra da dağa çıktı. Sedat Peker bana arabayı hediye edince ondan dolayı benim arabamı kurşunladılar. Ben de o aracı sattım.

Balat da bir ara sokakta bir alışveriş oldu ama arabadan inmedim ne alınıp verildiğini görmedim.

Ben insanlara menfaat ile değil, gönül ilişkiysi ile yaklaşıyorum. Eski belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu’ndan da çok şey öğrendim. Ben ekstra bir hak elde etmedim, diğer gaziler gibi gazilik hakkından yararlandım.

Peker ile bu olayların ardından görüşmediğini ama Emre Olur ile görüştüğünü söyledi.

“Peker’in tweetlerinde adımın gelmesi beni rahatsız etmiyor, Peker FETÖ’cü değil. FETÖ’cüler benden bahsedince zoruma gidiyor.

Peker yalan söylüyor demiyorum, arabada ne taşıdığımı bilmiyorum.”

“Devletten gazilik madalyam ve memuriyetim dışında aldığım hiçbir şey yok. Rızkı veren Allah”

“Peker’in iddialarından sonra görev yaptığınız yerde ifadenize ulaşan var mı?” Sorusuna ‘kimseden böyle bir istek gelmediğini’ söyledi.

“Bu olaylarda benimle ilgili 5 yıldır benim çok dedikodumu yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beni alnımdan öpmesiyle gündeme geldim.”

“Bu olaylarda benimle ilgili 5 yıldır benim çok dedikodumu yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beni alnımdan öpmesiyle gündeme geldim. Ben bunu seçmedim”

Sedat Peker’in tweetlerinden sonra insanları arayıp danıştım herkes “bırak yazsın” dedi.

Kim, hangi resmi makam çağırırsa istedikleri zamanda giderim. Bu ismi geçen arkadaşlar da beni bu işin içinden sıyırsınlar.

Beni bu topun önüne atan kişinin ismini vermeyeceğim ama gereğini yapacağım.

 

VARAN 3…

Saat 21.00’de, Gazeteci Ali Tarakcı ve Vidin Özyer, son günlerde 15 Temmuz gecesi ile ilgili iddiaları tekrar gündeme gelen, 15 Temmuz gecesi olayların merkezindeki AK Parti İstanbul İl Teşkilatı’nın Başkanı olan, bugün ise Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı görevini sürdüren Selim Temurci‘yi konuk etti. Programda “15 Temmuz Gecesi Ne oldu?” sorusuna yanıt aradılar.

 

Youtube canlı yayınlarımızı kaçırmayın.

VARAN 2…

Saat 17.00’de Gazeteci Ali Tarakcı, “Günün Yorumu” programında Şaban Sevinç ile gündemi değerlendiri. Bu program Bizim TV youtube kanalı ile ortak yayınlandı. izlemek için videoyu tıklayınız…

 

VARAN 1…

Saat 14.00’de Gazeteci Ali Tarakcı, “Sesli Düşünceler” programında canlı yayında Kaan Göktaş ile Gölge Gazeteciliği konuştu.

 

İşte 12 Temmuz Pazartesi gününün yayın akışı

Bu Yazıya Tepki Ver