Gizli FETÖ’cü mü mutlaka araştırılsın?

Devlet Bahçeli
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ayasofya’da konuşan imam Mustafa Demirkıran’ın Atatürk’e yönelik olduğu belirtilen ‘zalim ve kafir’ sözleri için “Bu kişilerin gizli FETÖ’cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir” çağrısı yaptı. Bahçeli, partisinin grup toplantısında şöyle konuştu:

“Atatürk bizim birliğimizdir. Atatürk düşmanlığı yapmak ihanete hizmettir. Türkiye’nin huzuruyla oynanması provokasyondur. Atatürk’e hakaret edenler, daha fazla Müslüman olduklarını mı sanıyorlar. Maksatları derinlemesine tahlil edilmelidir. Gizli FETÖ’cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir.

Seçime 754 gün kaldı

Bahçeli: “Ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur, bunu da kiralık aklından çıkarma. CHP yönetimine tavsiyem mutfakta yangın var deyip durmayın. Yanan sizin iradenizdir, siyasetinizdir. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır.”

Kılıçdaroğlu, ruh ikizi mafyaya baksın

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Bahçeli, “Mafyayı Cumhur İttifakı’nın üçüncü kolu olarak görmekle kalmıyor, bizim mafya ile ortak olduğumuzu söylemek saptırmadır. Kılıçdaroğlu, masal anlatmasın ruh ikizi mafyaya baksın” diye konuştu.



Biden’in dümen suyuna gidiyor

Devlet Bahçeli, “Bazı ülkelerin örtülü operasyonu yoğunluk kazandı. Biden’in dümen suyuna giren, gazına gelen, kanlı teknesine binen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin, erken seçim isteği sahibinin sesi, melanetin sözüdür. Türk milleti böylesi bir tuzağa kesinlikle düşmeyecektir” dedi.

 

Bu Yazıya Tepki Ver