Gökhan Zan AK Parti’nin baskısına boyun eğmemiş!

gökhan zan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökhan Zan’ın İYİ Parti’ye katılma sürecinin perde arkasını kaleme alan Sözcü yazarı Aytunç Erkin, AKP’nin sürece müdahil olarak Zan’ı “ikna” etmeye çalıştığını söyledi.

Eski futbolcu Gökhan Zan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde insanlara yardım ulaştırmada çokça gündem oldu. Dün İyi Parti’ye katılan Zan’ın rozet takma hikayesinin perde arkasını kaleme Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin aldı.

“AK PARTİ’YE KATILMASI İÇİN YOĞUN BASKI”

Erkin, “Gökhan Zan’ın ‘kaçırılması’ ” başlıklı yazısında Zan’ın İyi Parti’ye katılma sürecini eski Fenerbahçe’li Hasan Vezir’in Galatasaray’a transferine benzettiği yazısında söz konusu süreci şöyle anlatıyor:

“İYİ Parti lideri Meral Akşener, Hatay’da kucaklaştığı Gökhan Zan ve eşi Müge ile önceki gün görüştü ve partiye davet etti. Zan iki saat düşünmek için Akşener’den izin istedi. Sonra da kararını verdi grup toplantısına katılacağını Akşener’in danışmanı üzerinden iletti. Bu arada Gökhan Zan’ın İYİ Parti’ye katılacağını öğrenen iktidar cenahı da harekete geçti. Zan’ın AKP’ye katılması için yoğun baskı yaşandı. Bu arada milli futbolcu ‘korumaya’ alındı”

Bu Yazıya Tepki Ver