“Yüreği yeten gelir”

mehmet ağar1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Ağar’dan Sedat Peker’e: “Kendisinin sözleri üzerine bayram sonu avukatım vasıtasıyla yargıda gerekli müracaatlar yapılacaktır. Yüreği yeten gelir Türkiye’ye, bu konuda hesabı alır. Avukatlar gerekli girişimleri yargı nezdinde yapacaklardır”

İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar,  hakkında bazı iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e yönelik de, “Orada benim söylediğim şudur. Bu şahısla benim muhatap olmam söz konusu değildir. Liderlik falan kolay iş değildir, mensubudur diyelim. Bu konuda söyledim, benim dokunulmazlığım yok bir şeyim yok. Devlet her türlü araştırmayız yapar. Zaten kendisinin bu sözleri üzerine bayram sonrası avukatım vasıtasıyla da yargıda gerekli müracaatlar yapacaktır. Yüreği yeten gelir Türkiye’ye. Bu konuda hesabı olur. Ben bu konularda muhatap olmam söz konusu değildir. Avukatlarım gerekli girişimleri yargı nezdinde yapacaklardır” sözlerini kaydetti.

Mübariz Gurbanoğlu’nun kendisini Fethullah Gülen’i ziyarete götürdüğüne ilişkin iddiasına da yanıt verdi. Ağar, “Şu kadar söyleyeyim, kapatacağım çünkü bir yerde ekmek tuz yemişsiniz geçmişte. Bugün de hapis hayatında cevap verme imkanı olmayan bir kişiye fazla bir şey söylemem. İleride cezasını bitirir nasip olursa o zaman her şey konuşulur. Ama şimdi şu kadarını söylemek zorundayım. kendisi defalarca oraya gitmiştir herkes bilir. Bir seferinde beraber gittik. Benim gidiş gelişimden devletin bilgisi vardır. Bu kadar söyleyeyim kapatalım” dedi.

Ağar devamında şunları kaydetti: Mehmet Ağar’dan oğlu hakkındaki iddialara tepki göstererek, “Oğlumla iftihar ederim ben, gurur duyarım, yakın tanıyan herkes bilir, gurur duyar. Tamamıyla bu iddialar PKK ve bazı yasa dışı örgütlerin sitelerinde ortaya çıkarılmıştır. FETÖ ile ilgili siteler de bunların üzerine atlamıştır. Zaten bu iddiaların geneline baktığınızda iki seneden beri FETÖ ve PKK ağırlıklı siteler koyduğu meselelerdir bunları. Bunların hepsi yalandır. Buyurun dediğim gibi ben yıllardır dokunulmazlığı olmayan bir insanım. Allah’tan korkarım, kanundan korkarım, devletten korkarım. Başka da bir şeyden korkmam. Kimsenin ne iddiası varsa buyursun delillerini götürsün. Her türlü araştırmaya, soruşturmaya açığım.

 



Bu Yazıya Tepki Ver