Güvenli turizm turu

18083705
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yabancı konuklara, salgın nedeniyle dünyada ilk defa Türkiye’de uygulanan ve turizmde birçok ülkeye örnek gösterilen ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ programı tanıtıldı

Turizm sezonu öncesi ‘güvenli turizm’ uygulamalarının yerinde deneyimlenebilmesi için geçen yıl ilki düzenlenen organizasyonun ikincisi, ‘Turizm için Güvenlik’ başlığıyla yine Antalya’da gerçekleştirildi. Koronavirüs salgını nedeniyle dünyada ilk defa Türkiye’de uygulanan ve turizmde birçok ülkeye de örnek gösterilen ‘Güvenli Turizm Sertifikası’ programı kapsamında uygulanan model, birçok ülkenin Türkiye büyükelçileri ve yabancı misyon temsilcileri ile uluslararası basın mensuplarına tanıtıldı.

BAKAN İLE BULUŞMA

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı ve sektör iş birliğiyle 3 gün olarak planlanan tanıtım programına; 89 ülkeden çoğunu büyükelçilerin oluşturduğu yabancı misyon temsilcileri ile basın mensupları Antalya’yı gezdi. Yabancı ülke misyon temsilcileri Side Antik Kenti’ni, yabancı basın mensupları ise Perge Antik Kenti’ni ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelen büyükelçiler ve diğer temsilciler için Aspendos Antik Tiyatro’da özel konser düzenlendi.

Bu Yazıya Tepki Ver