Utanmazlığın böylesi

merve büyük
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de Beşiktaş, Galatarasay, Kasımpaşa gibi kulüplerde forma giyen, bu sezonu Yeni Malatyaspor’da geçiren milli futbolcu Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük, İstanbul’da yasak olmasına rağmen çakar ve siren taktığı aracı ile emniyet şeridini ihlal etti. Kendisini ayrıcalıklı görüp trafiğe çıkan Büyük, sık sık sirene basarak emniyet şeridinden ilerledi. Arka koltukta oturan oğlunun “Anne biz polis miyiz?” sorusuna ise “Evet” yanıtını verdi.

“NEDEN SİZİ BU KADAR RAHATSIZ ETTİ?”

Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Merve Büyük, “5 yaşındaki evladımın sorduğu masumane bir sorunun olmadık noktalara çekiliyor olması cidden çok üzücü… Büyüyünce polis olmak isteyen masum bir erkek çocuğunun bu diyalogları neden sizi bu kadar rahatsız etti? Gerçekten anlamak mümkün değil…” şeklinde tepki gösterdi.

“SİYASETÇİ BİR AİLE DOSTUMUZUN ARACIDIR”

“Hiçbir zaman çakarlı bir aracımız olmamıştır, videonun çekildiği araç siyasetçi bir aile dostumuzun aracıdır” diyen Merve Büyük, “Olaya konu olan aracı video çekimi esnasında benim kullanmadığım da gayet açık bir şekilde bellidir” ifadelerini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver