Hamza Dağ: “AK Parti olarak o taraftaki cumhurbaşkanı adayının kimin olacağı konusunda esaslı olarak bir takibimiz söz konusu değil”

hamza dağ
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının belli olduğunu belirterek “Altılı Masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda kamuoyunda bir tartışma yürümektedir ama AK Parti olarak bizim o taraftaki cumhurbaşkanı adayının kimin olacağı konusunda esaslı olarak bir takibimiz söz konusu değildir” dedi.

Dağ, partisince Zonguldak’ta bir otelde düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programına katıldı.

Seçimlere giderken Cumhur İttifakı olarak cumhurbaşkanı adaylarının belli olduğunu anlatan Dağ, “Altılı Masa’nın cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda kamuoyunda bir tartışma yürümektedir ama AK Parti olarak bizim o taraftaki cumhurbaşkanı adayının kimin olacağı konusunda esaslı olarak bir takibimiz söz konusu değildir.” dedi.

Dağ, ortada iki tane gemi olduğunu, bu gemilerden birisinin rotasının net olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bir tarafta kaptan bellidir, kaptan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Öbür tarafta kaptanın da ne olduğu belli değildir. Ortada bir tarafında belirsizlik, istikrarsızlık ve kaos vadeden Altılı Masa vardır. Diğer tarafta umut, güven vadeden, istikrar ortaya koyan bir yapı vardır. İnşallah 2023 haziranda yapılacak seçimlerde milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bu seçimlerde de yine istikrardan, umuttan, gelecekten tarafa tercihini belirleyecektir.”



Bu Yazıya Tepki Ver