Hayalim birlikte konser vermek

60eb50c52269a217dc3823b7
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da elektrik işiyle uğraşan Ahmet Örs (43), oğlu Hasan Hüseyin Örs’ü (17) tek başına büyütüp, jimnastik, yüzme ve müzik kurslarıyla yaşama tutunmasını sağladı. Oğluyla saz kursuna giden Ahmet Örs, en büyük hayalinin de baba-oğul birlikte konser vermek olduğunu söyledi.

Ankara’da filmlere konu olacak yaşam hikayesi 17 yıl önce Hasan Hüseyin Örs’ün, yüzde 70 zihinsel, yüzde 20 bedensel engelli olarak dünyaya gelmesiyle başladı. Örs daha iki yaşındayken annesi ile babası boşandı. Annesi Hasan Hüseyin’in velayetini almayarak hayatından tamamen çıktı. Engelli gencin o andan itabaren babası Ahmet Örs her şeyi oldu. Annesini aratmadan büyütüp, bugünlere getirdi. 17 yaşındaki genç bu yıl Mamak Şehit Mekan Şahin İmam Hatip Ortaokulu’nun özel eğitim bölümünden mezun oldu.

BABA ÖRS, ÜÇ YILDIR İŞSİZ

Baba Ahmet Örs, okul eğitimini tamamlamasını sağladığı oğlunu hayata bağlamak için cimnastik, yüzme ve müzik kurslarına da yollayıp hayata tutunmasına yardımcı oldu. Kalp hastası olduğu için 3 yıldır çalışamadığını belirten baba Ahmet Örs, ”Yine de bir yolun bulup çocuğuma bakıyorum. Müziği çok seviyor. Birlikte yaz kursunda saz ve darbuka çalmayı öğreniyoruz. Buradaki saz öğretmenimiz benimle beraber eğitim verebileceklerini söyledi. En büyük hayalim Hüseyin ile birlikte babalı-oğullu olarak konser vermek” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver