Hesap günü geldi

hadi3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı suç duyurusu üzerine gazeteciler Hadi Özışık ile Süleyman Özışık’ın evine polis baskını gerçekleşti. Özışık kardeşlerin cep telefonu ve bilgisayarlarına el konuldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na Hadi-Süleyman Özışık kardeşlerin ikametlerinde arama yapılması için yazı gönderdi. Özışık kardeşlerin evi köşe bucak arandı.

Emniyet harekete geçti

İstanbul Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özışık kardeşlerin ikametlerinde arama yaptı. Bakan Soylu, gazeteciler Hadi-Süleyman Özışık hakkında “Hakaret”, “İftira” ve “Örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım”dan suç duyurusunda bulunmuştu.

“Şerefsizim, haysiyetsizim…”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında Hadi Özışık’ın arabuluculuk yaptığını iddia etmiş; Özışık da “Aracılık yaptıysam namussuzum, şerefsizim, haysiyetsizim, alçağım” demişti.



“Adam gibi dik durun”

Twitter hesabından bir açıklama yapan Sedat Peker, Hadi Özışık’la iki görüşmesinin videosunu yayınlayarak, “Hadi Özışık-Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, ‘Söyleyen şerefsizdir’ demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!” demişti.

Bu Yazıya Tepki Ver