İddialar KALIN’laştı

ibrahim kalın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkında kırmızı bülten kararı çıkarılan Sedat Peker, yayımladığı 6’ncı videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı takip ettirdiğini iddia etti

Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili iddiaları yine gündemin üst sıralarına yerleşti. Peker’in iddiasına göre, İçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı takip ettiriyor.

“SENİN HABERİN YOK”
“İbrahim Kalın buna destek veriyor” diyen Peker, “Bu, İbrahim Kalın’ı takip ettiriyor biliyor musunuz? Günün bombalarından biri bu olsun. Senin haberin yok, sana kıyağım olsun. O Resul var ya, tak bir tanesi resimleri vermiş. Özel Kalem Müdürü Hasan Bey’i de takip ettiriyorlar” dedi.

“HÜRRİYET’İ BEN BASTIRDIM”
Peker, Demirören’le ilgili ise, “Gazeteciler diyor ya, ‘organize suç örgütünün dediğinden bişey mi olur?’ Tamam, ben yaptırdığımı anlatacağım, ispatlarıyla anlatacağım, delilleriyle. Hürriyet gazetesindekilerden, pambık Demirören ekibi dinliyor musunuz? Şatafatlı gazeteciler, ünvanlı gazeteciler, sizin gazetenizi ben bastırdım. Bak suç ikrarı yapıyorum. Hürriyet’i bastırmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine de bakın, ismini söylemeyeyim ayıp olur, bakabilirsiniz. ‘Bizim gençlik kollarından bir takım arkadaşlar gidecek, ama onlar profesyonel değil’ dedi. Bende gönderdim. Savcılar alın size ağır delil, ikrar; Milletvekili rica etti, ben de yaptırdım. Milletvekili rica etti böyle böyle diye…Pambık Demirören, seni elime aldım, adım adım takip edeceğim, Azerbaycan’da falan…”” şeklinde konuştu.

SOYLU’NUN OĞLU VE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Bakan Soylu’nun oğlu En gin Soylu hakkında iddialarda bulunan Peker, “Geldik bir daha Sülü. Aslan Sülü. Yav bu dünyanın en büyük uyuşturucu operasyonu diye bir operasyon yaptın ya 1.5 sene falan önce gazetelerde herkesi inandırdınız lüks arabalarını falan gösterip. O operasyonda Nevzat Kaya diye şahıs var. Yeniköy Motors’un sahibi operasyondan 10 gün öncesine kadar kendi bindiği arabada Süleyman Soylu’nun oğlunun ihtisaslı plakası var.Durdurulmaz. Ayrıcalık da benim gibi. Şimdi küstüm benim ayrıcalıklarımı aldılar ellerimden. Operasyondan 10 gün önce gidiyor, Engin oğlum böyle böyle büyük bir operasyon olacak, bu ihtisası iptal etmemiz lazım. Tarihine bakın operasyondan kaç gün önce? O Yeniköy Motors’un sahibi Nevzat Kaya’nın kullandığı araç plakasının ihtisası iptal edildi. 10 gün önce. İki; telefon irtibatları Engin’le ne zaman kesildi? 10 gün önce. Engin buna diyor ki, 5 milyon dolar verirsen seni bu dosyanın içinden çıkarabiliriz. O da diyor kardeşim ben onlara iki araba sattım niye para vereyim diyor. Anlamıyor. Tamam diyor. Operasyon oluyor bunu da alıyorlar. Bu cezaevinde, sonra karısı Engin’i arıyor. Ailece görüşüyorlar. Tabii bunlar dostlarına yapar en güzel özellikleri o. Biz onu çok severiz, lak boğ! Bu aslında Abdullah Öcalan’ın taktiğidir. Bunlar nereden öğrendi!” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver