İmamoğlu: Kumpastan kurtulacaksınız!

ekrem imamoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Hisarüstü Kent Lokantası’nın açılışında konuştu. Gençlere seslenen İmamoğlu, “Umutlarınızı yerle bir eden sistemi bu pazar günü çöpe atın” diye seslendi.

Öğrenciler ve dar gelirli yurttaşlar için çalışmalar yapan İBB sağlıklı ve uygun fiyatlı beslenmeyi sağlayabilmek için açtığı Kent Lokantalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Hisarüstü’nde açılışı gerçekleşen Kent Lokantası önünde konuşan İmamoğlu, “Bu seçimde gençlere tavsiyem şu: Umutlarınızı yerle bir eden sistemi bu pazar günü çöpe atın. Kumpastan kurtulacaksınız” dedi.

BOĞAZ İÇİ MESAJI

İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

“Boğaziçi Üniversitesi’nin yaşadığı sıkıntıları hukuksuzlukları, akademisyenlerimizin düştüğüm durumu, öğrencilerimizin hak ve hukukuna uygun olmayan atamaları bir kayyum düzeni ve buna dönük uygulamaları görüyoruz. Türkiye’nin göz bebeği, dünyanın en önemli üniversitelerinden olan Boğaziçi Üniversitesi’ni de bilimin teknolojinin eğitimin en üst seviyede özgür ve özgün alanlarında hizmet sunmalarını sağlayan dönemi sağlayacağız.”

“KÖTÜLÜKTEN KURTULACAKSINIZ”

“Bu seçimde gençlere tavsiyem şu: Umutlarınızı yerle bir eden sistemi bu pazar günü çöpe atın. Bu sistemin yerine demokrat bir dönemin teminatı olacak olan Kılıçdaroğlu’na oy verin. En önemlisi kumpastan kurtulacaksınız, yalandan baskıdan kurtulacaksınız. İftiradan kötülükten kurtulacaksınız.”

YASAKLANAN AKADEMİSYENLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞACAK

“Kent Lokanta’mız Boğaziçili öğrencilerimize akademisyenlerimize hayırlı olsun. Arka tarafta İBB Gençlik ofisini açtık orada yasaklanmış akademisyenlerimizden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin buluşacağı bir derslik ofis alanı oluşturduk. O akademisyenlerimiz yönetecek biz de onlara destek olacağız.”



Bu Yazıya Tepki Ver