İmamoğlu Malatya’dan 83 milyona seslendi: Her şey çok güzel olacak

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın davetiyle geldiği Malatya’nın 3 ilçesi; Hekimhan, Arguvan ve Arapgir’de vatandaşlarla buluştu. Her 3 ilçede de coşkuyla karşılanan İmamoğlu, yapacak çok işleri olduğunu vurguladı.

“TÜRKİYE’DE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

“İşimizi yaparken, bir de arkamızdan tutup, yapmamamız için çekenler de var” diyen İmamoğlu, “Ama bilmiyorlar ki, o bir avuç insan bizi böyle arkaya çekiyor ya; bizi milyonlarca insan ileriye çekiyor. Hala bunu anlayamadılar. Bizi yıldıramazlar. Bahanemiz olmadan, çok çalışacağız. İstanbul’da çok güzel işlere imza atacağız. Bu güzel imzamızı, Anadolu’nun da her yerine yaygınlaştırma konusunda güzel iş birlikleri yapacağız. Türkiye’mizin, milletimizin önü açık. Asla umudunuzu kaybetmeyin. İstanbul’da olduğu gibi, bütün Türkiye’de de her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLARDAN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

İmamoğlu’nun ilçelerinde ağırlayan Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, ziyareti ve verdiği desteklerden dolayı İBB Başkanı’na teşekkürlerini sundu. Vatandaşlarla kah halay çeken kah sohbet eden İmamoğlu, yaptığı konuşmalarda, kendisine gösterilen sıcak ilgiden duyduğu memnuniyeti, şu sözlerle dile getirdi:



“Bu sıcaklığınız, aslında ülkemizin her karış toprağındaki sıcaklığı hissettiriyor. Türkiye’miz o kadar güzel bir ülke ki, insanları o kadar güzel insanlar ki… Bu milletin arasına dönem dönem bazı nifak tohumlarını sokmak isteyenler, bazı zorluklar çıkartmak isteyenler, insanları birbirinden ayrıştıranlar, ötekileştirenler şu güzel nimetin farkında değiller ya; ben vallahi onlara acıyorum. Allah, onlara akıl versin. Ben; bu toplumun, bu milletin kendi değerlerine, topraklarına, insanına, yurduna, vatanına, bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk’üne olan o güzel düşkünlüğüne hayranım.”

 

Bu Yazıya Tepki Ver