“İmamoğlu metinden çıktı, ip orada koptu”

ekrem imamoğlu vız gelir tırıs gider
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın idam edilmelerinin yıl dönümünde yaptığı konuşma bir anda Türkiye’nin gündemine düşen Ekrem İmamoğlu ile ilgili son iddia KRT TV sunucusu Zafer Arapkirli‘den geldi. Kendisinin de bulunduğu o akşamki programla ilgili olarak yeni bir iddia ortaya atan Arapkirli, “İmamoğlu bir anda metinden çıktı ve işte ip orada koptu.” dedi.

Cuma günü akşamı Cemal Reşit Rey’de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe kendisinin de katıldığını belirten Arapkirli, etkinliğin çok iyi başladığını ancak Ekrem İmamoğlu’nun konuşma metninin dışına çıktığı andan itibaren, tartışmalara neden olan sözlerin geldiğini açıkladı.

“TEBRİK ETTİM”

Gecenin organizasyonu ve içeriğiyle mükemmel tasarlandığını aktaran Arapkirli, Ekrem İmamoğlu ve ekibinin bu organizasyondaki başarısı nedeniyle övüldüğünü belirterek, “Ben de övdüm. Hatta etkinliğin sonunda sayın İmamoğlu ile ayaküstü de olsa karşılaştık ve ‘Harika bir organizasyondu” diyerek tebriklerimi de ilettim” dedi.

“İP ORADA KOPTU”

Ekrem İmamoğlu’nun, etkinliğin sonunda konuşma yapmak için kürsüye çıktığını belirten Arapkirli, “Kürsünün çok yakınındaydım. Neredeyse Ekrem İmamoğlu ile göz göze bakar bir mesafedeydim. Konuşma metni kendisine getirildi ve metinden konuşmaya başladı. Orada bizzat tanık olduğum için anlatıyorum. İmamoğlu, Deniz Gezmiş ve arkadaşları ile, bu idamların Türkiye tarihindeki yerini anlatan konuşmasını yaptıktan sonra bir anda metinden çıktı ve işte ip orada koptu. İmamoğlu, ben de dahil eleştirileri dile getirenlere umulmadık sertlikte ve parmak sallayarak, sesini de yükselterek cevap verdi.” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver